Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek optuzen sto je 10.000 dao pomoci humanitarnoj organizaciji a NiP-ovci prebacili 250.000 na svojua privatna udruzenja niko a da spomene. A jah, zaboravih da iza njih stoji Murpy , da su izdajnici uvijek nagradjeni od dusmana.
Bitno je da se sudi Bošnjacima. Nije kriva Jelka i nije kriv niko od izdajnika.
Bitno je da si ti SDA bot
Eyof ne smiju spomenuti zbog Igora Stojanovica i Zvizdicevog sina.Koliko su Okeric i Dino podijelili para niko i ne zna
sda obotnica kolko vas ima u pm
Gospodin bio, gospodin i ostao! :)
izdrzi skaka...lopovi su uz tebe...
SNSD-ovi puleni kad Dodik ide na sud: montiran proces, napad na RS i na Srbe. SDA puleni kad Skaka i Fadil idu na sud: montiran proces, napad na Bošnjake. Uoči razliku. Hint: nema je.
Bosnjacki izdajnici (trojka): dacemo Dodiku i Covicu sve sto pozeli da mi ostanemo na vlasti a za ostale Bosnjake nas zabole.
Konakovic reče da će ih pomesti. I pomete ih. Nije da ga gotivim, ali ispunio je obećanje. Osmica, Sebija, Fadil, Skaka.Samo se domaćici jos uvjek ne slsudi niti je u zatvoru. Za sada.
Skaka je gospodin za sve njih a pogotovo za Benjaminu. Ona 2 godine mandata prodava passata i djelila kafu po ulici. On je doveo EYOF, Olimpijski muzej, Žičara, Bistrička stanica itd. Sve sami kapitalni projekti.
Da kreči fasade i proizvodi neartikulisane zvukove sa smiješkom kao Londrc, nikome ne bi smetao. Čisti politički montirani i besmisleni proces.
pogled mrtve ribe
Jedna od strategija manipulacije, skretanje paznje. Javnost se bavi montiranim sudjenjima, trojka prodaje zemlju
Mislim da su prethodnim suđenjem i presudama Fadilu i ekipi obesmislili svaki naredni pokušaj da se presude kriminalci. Zašto nije presuđena i Jelka Milicevic?
Probaj ti citati između redova, a ne ono sto ti serviraju