Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma jasta,uredno uso u tal za narkoticka sredstva sto zaplijene pa kad se malo rascisti ulica od droge ponovo tu istu drogu prodaju.Svaki treci nije narkoman dok ovi ostali samo rokaju
Ne znam da sam upratio nekog gradonacelnika prije da ovoliko radi i da se trudi da u svakom segmentu poboljsa situaciju u nasem gradu. Svaka cast, samo naprijed! Manijaci su uz tebe !
Kakav si ti gradonačelnik kad ti grad nema vode o čemu ti brineš ?
A ako ne bude zadovoljan sa saradnjom, osnovaće kao što mu je dedo u saradnji el Huseinijem i Mladim muslimanima SS Handžar diviziju, da bi kako su onda govorili "štitila muslimane", a ustvari prikupljali topovsko meso od gladnih i siromašnih izbjeglica za Hitlerove sulude planove. Naravno i tada su muslimanska elita i nihova djeca bili zaštićeni kao Bošnjačka u ovom ratu a ginula je sirotinja koju su vrbovali u brijačnici.
Kad grad Sarajevo predstavlja pisanko od 30 ljeta... Pa bolan kako vas nije sramota, zar nemamo nekog dostojnijeg funkcije gradonacelnika?
Skaka majstore horde su uz tebe
Vidjaj ovog majmuna sto je pobijedio antifasizam😂😂😂
gdje ovaj grad ide Boze dragi kad mu je ovaj ppk gradonacelnik
moj dedo osnovo SDA drugi lezo sa Alijom znaci ja sam SDA .... mos mislit sto si ti sposoban sta da unaprijedis