Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A UBISTVO DZENANA MEMIĆA NIJE STRAVIČAN ZLOČIN, VI STE NESPOSOBNI DA IŠTA URADITE!!!
Materi pa apeluj, mamlaze jedan
Fuj skakavcu jedan,radiš samopromociju na tuđoj muci
HAHAHAHHA ti apelujes?? HAHAHAHAHha boze tko je sve gradonacelnik. Vjerovatno znas da nece mrdnuti guz.iccom pa ti kao apelujes? PUUU
e ako ti apelujes onda je ok hahahahahahah
Čuj apeluje.Čudo nisi uključio plava svjetla na Vijećnici. Koji su ovo debili, redaju se sa idiotskim izjavama. Postoji li krizni štab i plan akcije za ovakve situacije, bar u jednoj od bezbroj uhljeb institucija.
Ovo je druga pucnjava na policajce u zadnjih pola godine od strane automafije, nece ih naci kao ni one jer je nasa policija sposobna samo da prosipa silu nad obicnim narodima kao sto gledamo u slucajevima X, da budem iskren nije mi zao ovih policajaca.
E slone jedan nije svaki policajac udružen sa mafijom,ima tu i finih normalnih ljudi
Pič|
vidi ovog naseg ublehasa da te bog mili sacuva .......
skaka znas ti dobro ko sve radi u stranackoj obavjestajnoj policiji u civilu...dosta je nepotizma vise...
i MISS-ica želi mir u svijetu !
Genocidno-zločinačka srpčad su ubice ............. 100%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nemojte apelovati.Insistirajte,naredite,iskoristite svaki mogući uticaj i uključite sve što može dovesti do hapšenja ovih zlikovaca.
fuj skaka idi slaži puzle to je za tvoj IQ
Hahaha Apelđija nisam te prepoznao.. Eto na osnovu tvog apela će se tražiti i pronaći ovi banditi i teroristi. Začepi blentovino. Glupost ima granice. Policija poduzima sve i bez tvog glupog i idiotskog apela!!!1