Komentari (263)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDPBALIJE I PDABALIJE U TUZLI NISU ZAJEDNO JER SDPBALIJAMA U TK SU NEPOTREBNI A PDABALIJE SU TOLIKO GLU.I DA IH SDPBALIJE KORISTE SAMO NA FEDERALNOM NIVOU
Popij pivo ba, ohladi zivce. Sutra malo prosetaj, mani se klixa. Zivot je zaista lijep. Sutra BvB-Schalke, uzivaj u fudbalu. Pozdrav
@Automatic5555 Vidim djikanski botovi aktivni kao i uvijek. De samo me podsjeti ko je ono izglasao HDZ-u i SNSD-u predstavnike?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Putna infrastruktura u USK je katastrofa . Novalic kaze malo smo zaduzeni u odnosu na druge zemlje.Ali u drugim zemljma gradovi su povezni auto cestama a kod nas od Bihaca do Krupe covjek prezivi 3 infarkta dok stigne do cilja. Nepravda do neba.
@ljutit ako napravis krug dalje do Kladuse pa preko Cazina i Ostrosca u Bihac, jos 6 infarkta
SDA nije u stanju formirati vecinu osim ako ne udje u koaliciju sa najvecim dusmanima BiH i Bosnjaka, HDZ-om i SNSD- om. Zbog vlasti oni ce to i uciniti.
Ma hajmo ljudi u planine.Ovo ce se rijesiti i bez nas kao i do sada
Je li NORMALNO da se OSUĐIVANOM liku iz kriminalom i korupcijom zahvaćene SDA daje PUBICITET na stranicama bilo kojeg PORTALA !!! Ovo je poruka GRAĐANIMA: imamo mi i BATINAŠA za one koji nisu sa nama ili uz nas !!!
Sarajevo druze abdiću postaje mostar 2 i za to je spremna sda i hdz i dick samo da se fotelje zadrze ali narod to neće dozvoliti dista vas je bilo 25 god..
Podrska Fikretu Abdicu
Ko progovori brišu ga ! Moj komentar u početku je bio top komentar i imao preko 50 pluseva i neko ih odjednom obrisao, e upravo to je SDA taktika, ko progovori brišu ga. Činjenica je i da je bio heroj, ali je to jako dobro naplatio. Pored njega, teret stranke SDA su Kamber, Hušić, Dedić i razni Dedići, jednom riječju,mafija, sused mafija.
ako je to SDA taktika zasto je vecinom top komentar protiv SDA ? :) Ovo ti je vise komunjarski portal mozes to zakljuciti po komentarima a drugo klix admini (pojedini) vecinom biraju koji ce komentari biti na vrhu :)
Zar ovaj nije u blajboku?!
Zasto? Pa to je demokratija. A Vi ste demokratska stranka po svom vlastitom opredjeljenju. Molimo Vas da ispostujete demokratske principe i postujete volju vecine.
SDA se nece smirit dok ne unisti BiH.
Bosno moja, čija li si sada boli li te danas više nego prije. Tko to misli da te ima da sa tobom vlada njega povijest ništa naučila nije. Jučer svetinja Danas raspeta Bosna ponosna, ranjena Tamo gdje sunce putuje Vjetar nosi glas, Bosna zove nas Tamo gdje sunce putuje tu me čekaj ti stara ljubavi .. Kreni preko planina, Starom stazom djedova Bosna će ti reći sve, odakle nam prezime...
Da se hoće raspasti više ova stranka 7 uhljeba i kriminalaca. Već se tresu od straha. Vidi se po plaćenim komentarima, kao npr ovaj što selama iz podrinja itd
Dobar tekst i sve jepoprilicno tacno i jednostavno opisano da svako razumije , kao sto je i skoro sigurno da ga nije ovaj gospodin Tigar napisao. Zapadna Bosna je od davnina ,zapostavljena od centralne vlasti . Jbg sad u tom regionu su Srbi u povoljnijem polozaju jer kroz entitetsku podjelu oni crpe benefite za svoj dio ( koji je i nas jer ima i nas nesrba jos tamo).Svima jeste tesko ali dokad ce USK biti na cekanju ?
Jel ovo Tajger?
@sukilafone tiga
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> Sexcoss.com