Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve ste super rekli ali ovaj put bez vas :)
Radončić do pobjede
vi ste ucinili nepravdu Bosnjacima Krajine...
SAD SE SJETILI. SMJEŠNI STE
zasto niste bili do sada odlucni da stitie branitelje.. vec sad pricate suplju kako su obespravljeni a ko je bio na vlasti.. VI !
Ovo je samo suplja predizborna,nema ova stranka kapacitet za bilo kakve promjene !!
Pateticari, sad se hvatate za glasove branitelja smece jedno licemjerno ! FUJ !
joj cirkusa, da vi to necete ispraviti, vi ste ih i pokrali.
Uvijek ista prica ista obecanja ista taktika isto sve ,samo se ponavljate od izbora do izbora,jadovi niste u stanju 20 g promjeni stanje invalida nezaposlenih siromastva ,sto znaci da se ne nadam ni sljedećih 20
Nikome nije palo na pamet da to sve provjeri do sada i kad se to uradilo nadjeno je hrpu nepravilnosti. Sada vi pokusavate uhvatiti glasove od ovih koji su varali drzavu, a na kraju vas nece biti briga ni za njih, ni za FBiH koji su ti isti dobro iskoristili.
vi ste najveca nepravda ucinjena bosni !
HALO SDA-a, DAJTE MI MILJU OJRA SVAKE HEFTE I JA CU GLASAT ZA VAS
koliko su oni ojra zaradili svih ovih godina,ti se jeftino prodajes
ma skroman sam ja