Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PRVO IH POKLO PA SADA LAFO IH SPASAVA MA JEBEM MU FAMILIJU KRCANSKU SVE SU TO ISTA GOVNA KO I SRBI I HRVATI TREBA IH POLAT SVE I NAPRAVIT ''THE SPREAD OF ISLAM''
A vidi mu faceeeeee :))))
ma samo da su blize Islamu....hajde mozda sta nauce o civilizaciji, demokratiji i sl....nisu oni tamo radi nafte i bla bla niti su nasli sto su trazili samo radi Islama i to je to...zato sto nas ne vole
JEL TO ZA BORBU PROTIV "TERORIZMA"?! PA M..KU IM ... kafirsku ... ko procita izmedju redova shvatice ozbiljnost njihovih ambicija da zidovima obezbjede zaledje u slucaju "novog" rata (WWIII) .... JIHAD IS ONLY LANGUAGE THEY UNDERSTAND !!!
Znaci 72 milijarde dolara trupama americkim da nastave svoje "odrzavanje mira" za koji su oni krivi sto se treba odrzavati... Bolje da su sav taj novac ulozili u obnovu Iraka, a ne u jebene vojnike.
Sto se momak razbacuje milijardama.
Jasta, zidovi jedva cekaju kako ce tih 18 milijardi dati za obnovu iraka ! Allahu Ekber