Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moju zaradu drugi troše ;))
ja svu svoju platu pojedem:)
Naravno da ću kupiti domaće ako je kvalitetno... Za svoj novac imam pravo da kupim što god želim a ne što mi se nameće. Kad čitam neke komentare dobijem utisak da se želi pokazati koliko neko voli svoju državu...a to nije nikakav znak domoljublja ako kupuješ domaće... hahaha...baš bih voljela vidjeti amerikance da kupuju samo domaće...npr njima ni na kraj pameti ne pada da za svoj novac kupuju smeće...pa makar ono bilo domaće. Usput rečeno...ovi naši komentari kao da se ne odnose na članak...tema je nešto drugo...ali kad se na ovom mjestu držalo teme...Izgleda da je najbolje kritikovati sve što nije \"naše\" ...Domoljublje...hmmmm
budeš li takvom logikom iš\'o tog svog novca ćeš imati sve manje....slažem se da ne treba kupovati sve naše po svaku cijenu....al vjeruj mi da naših proizvoda ima kvalitetnih i tebamo ih podržati kako bi imali bolji život i poslove....biraj pametno....
kupovat samo domace proizvode jer su kvalitetniji i zdraviji,idite narode na pijacu i kod domacih poljoprvrednika kupujte.Na zapad se organizuju ko male kkoperatice gdje ljudi kupuju jeftinije,ukusnije,zdravije al domace proizvode! Ma samo kupujte domace,organizujte se i vidjet cete da cete svi zajedno bit sretini i zadovoljniji!
A, kao, kad kupiš domaće, taj novac će doprinijeti boljem stanju u državi? Grohotom se smijem - opet će otići u dva džepa, a sirotinja će ostati sirotinja. Kako ste naivni samo!
ja obavezno gledam etiketu...kupujem uvozno samo i samo ako ne postoji takav domaci proizvod...meni posalje rodjak iz amerike i kako sad da ja sa njegovim novcem finansiram privredu srbije kad je ta ista srbija finansirala genocid u srebrenici zbog cega je on sad u americi! kupujem samo MADE IN BOSNIA AND HERZEGOVINA.
da. izmedju ostalih i na hranu statisticara.
Najgore mi što su povećali cene vrtnog bilja i oprema za vrt, ai burek stavljaju manje mesa.
@sushi A čije če da gleda upravo zbog takvih je stanje ovakvo kakvo jeste , koliko ja znam Srbija ,Hrvatsak , Slovenija i Makedonija su nezavisne države kaoi BiH , a imaju razne barijere kako zabranjuju uvoz iz BiH , pa zašto bi onda kupovali i njihovo . Al đaba takvima pričati
Naše može ali ne po svaku cijenu. Nek se malo i naši proizvođaći potrude
Samo ti beno jedna kupuj \"nase\" zato ti i jeste takva drzava kad gledas \"njihovo\" i \"nase.
i od toga 80% se odlijeva u privrede srb,hr,mkd i slo jer kako vidim nasi potrosaci kupuju mahom uvoznu robu...a mnogo toga se moze kupiti sto je nase,bosansko,kako god da je-nase je.