Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MI IMAMO PIRAMIDU BOLI NAS ........ ETO KAKVI SMO MI NAROD,UMJESTO DA SVI PODRZIMO I DA VIDIMO STA SE SKRIVA ISPOD,NIKO NE VJERUJE SVI MRZE VISOCANE,A DA JE OVO U SARAJEVU TO BI DO SAD RIJESENO BILO,MISLIM STA RECI ? OVAKO NECEMO NIGDJE USPJET DUSMANI JEDNI NEK VAS JE STID....VOLIM TE VISOKO:...
Bravo Semire legendo!! Prvi sam :))
meni je ova piramida mnogo realnija od gospe u medjugorju,kome nije ,taj il je bezobrazan il je glup!
Ako za nekoliko godina se dokaze da nema piramide(sto je nemoguce) ja cu GO trcati kroz Visoko.I ja dok nisam otisao gore nisam vjerovao,ali kad sam otisao....... to je za ne povjerovat sta sve ima !!!! Crknite sarajlice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Može li se kako i gdje prijaviti za volontera?
najveci doprinos Sarajlija svijetu jest cinjenica da su rodjeni u Sarajevu xD gdje se pucalo-u Sarajevu, sta se obnavlja-Sarajevo :) Vasa Bosna je od Bascarsije do Cengic vile. Zaboli me ona stvar za vas animozitet prema Visocanima.Ima na mapi BiH jos gradova osim Sa. i Visokog.Pozdrav Visocanima!
42 zemlje svijeta...ako ovo nije uspjeh,ja neznam sta je!
ha je.bo.te sto nisu doveli 5 kineza raskopali bi cjelo brdo za 7 dana
Ma, kakvi volonteri, ovo nece biti iskopano za 10 godina ako se nastavi ovim tempom kao do sad xD Posto smo mi preponosni i stid nas je da kopamo, mrsko da pomazemo, ucestvujemo u svemu tome treba vojsku zaposlit neka to odradi za mjesec i vozdra! Da ne nagadjamo 10 godina jesu li ikako to piramide, ima li sta u njima itd i sl. (:
ovam prevarantu treba ba zabranit bilo koji javni nastup otici neko normalan iz visokog na tv 1 i reci JA KAO VISOCANIN KOJI SAM POSLAN ISPRED DRUGIH VISOCANA ZELIOBIH DASE IZVINEM CIJELOM SVIJETU A POSEBNO BOSNI HERCEGOVINI STO SMO VEC GODINAMA PARE KRALI UZIMALI VARALI I NAROD LAGALI POSTO SMO MI VISOCANI JAKO POZNATI PO FARBANJU KONJA KONTALISMO MOZEMO I OD BRDA PIRAMIDU NAPRAVITI IZVINJAVAMO SE
Govorim ljudima nasao sam piramide ali sto je najgore niko mi nevjeruje
Sramota je da ovoliko godina gladnom narodu servira bajke jedan, dokazano je, nestrucan covjek, koji je slagao sve sto je mogao slagati o sebi, svom obrazovanju i koji je manipulirao brojnim mladim ljudima koji su pobrkali loncice i ovaj lopovluk sa patriotizmom. Sramota je da on uništava stvarno historijsko bogatstvo Visokog, srce srednjovjekovne Bosne, pravi rudnik za pravu historijsku i arheološku nauku. Umjesto da ga se procesuira, njemu se otvore vrata medija. Neki normalni mediji su se vec povukli. Šta je sa vama, sa-xovci, zaboga? Pa, vidite li da hoce od vas napraviti sa-xOVCE?
Sektaški fanatici nikada ne odustaju.
MA 100% PIRAMIDA NEMA DALJE....ZOVITE ME KAD TURISTI NAVALE DA I JA DODJEM...
kada u Međugorju može biti Gospa što u Visokom ne bi mogle biti piramide,Osmanagiću samo naprijed.
E sada bilo piramida ili ne ima jedna prednost covjek je uspjeo navuci volontera pun hakurik... I barem na toj lokaciji nema vjerskih niti socijalnih podjela, tukne na nekadasnje radne akcije kada se uz pjesme gradila cijela Yuga... Ako nista pozdrav domacem Indiana Jones-u i sretno sa iskopvanjima :)
Sta su napravili? Piramidu?