Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Škrijelj je primitivac. Bruka za akademsku zajednicu. Svi mu se smiju iza leđa!!!!
Skrijelj je mrak naseg UNSA.Taj je ugasio svjetlo.Polupismeni seljak iz pizdica.Uzasno nepristojan i primitivan.Zaista je dno dna.Svi ha mrze ali ima i njegovoh poltrona(oni kojima je pozaposljavao zene bez konkursa).Papak bez limita.
Škrijelj je kritičan. Bruka se samo!!!
Smece je Skrijelj.Snece.A Danis Tanovic pao na niske grane.
Smece je Skrijelj.Smece
Imate sta i slaviti, studenti nemaju nastave, ko zna kad ce i poceti a vi se kao necim ponosite
Sve navedene treba da bude i stid i sram za obmane i lazi kojih su tvorci!
sutra je strajk studenata farmacije stomatologije i zdravstvenih studija s pocetkom u 11:45...ne daju studentima da studiraju...pa i u ratu su studenti na tim fakultetima studirali...ovi iz mafijaskih stranki samo priznaju diplome koje njihovi udbasi dileri i uvlakaci kupuju u banja luci...
Skrijelj nije zavrsio integraciju.Jedino je klepio pare sa fakulteta koji ih imaju a dijeli svojim dupeliscima.Gad seljacki.Nikad nije potpisao ugovore i obezbijedio nastavu za studente.Sramotan je to lik.