Komentari (214)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako bas 7 oktobra, sto nije 15 oktobra :)
Taman da se 7.okt otvori 2000km autoputa to neće spasiti SDP od izbornog debakla !
trebali su 11. oktobra daleko je 7. mogu birači u tih 5 dana zaboraviti ko je bio na otvaranju pa neće glasati za njih
5 dana je ostavljeno da se glasači provozaju :)
Jeli zna neko-moze li se "voziti" od Zenice do Tarcina (bez "presjedanja") ???
Ne mogu da ne pohvalim rad Autocesta FBiH, ne mogu i necu odustati hvaliti dokle god radili ovako dobro!
NEMOZE NAM NIKO NISTA JACI SMO OD SRBIJE (tu uracunaj Rusiju, Grcku, RS i ostala ortodoksna govna) MOGU SAMO DA NAM PUSE ONI STO NAS NE VOLEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hvali se SDP gradjom auto-puta,a kad im spomenes sarajevsku zicaru prodto.zanijeme.kako su to sposobni,dokazao je Behmen sa zicarom.prespavao mandat
želiš kupi bajramske balone. zaviri: https://www.facebook.com/bajramskibaloni
A šta je sa autoputem Banjaluka-Doboj,jeli se tu išta radi??
Dragi prijatelji, Ni potpuna eksproprijacija u Rakovici ( samin gaj) nije zavrsena a kamoli ispunjeni sigurnosni uvjeti za pustanje autoputa u promet jer zakonom ako zastitna ograda nepostoji, kanal za odvod vode nije zavrsen a el. instalacija nije kompletno provedena onda se neko opasno igra sa zivotima I imovinom. Hvala
Projektovano 7 tunela, a izgrađena 4?! Kamo nestadoše 3 tunela?!?! Hahahahhaha
Samo vi lupajte minuse, a tunela nema pa nema. hehehhe
blablablabla...................
Jedino se kod nas jedna dionica otvara više puta.
SDP je po Lagumdzijinom naredjenju izglasao da se dodjeli parcela na zlatistu. Tim cinom sire nacionalnu mrznju i netrepeljivost, a da ne govorim kako su se na taj nacin popljuvali po svim nevinim zrtvama Sarajeva i cijele BiH. Autoput se gradi na preporuku EU, njihovim poticajima i kreditima. To znaci da je umjesto SDP-a mogao biti i moj babo na funkcicji, autoput bi se gradio i graditi ce se i dalje bez obzira koja stranka dodje na vlast, jer su takve DIREKTIVE EU. Ovo je samo suplja predizorna, zamazivanje ociju za konstantnu saradnju Lagumdzije sa Dodikom na slabljenju BiH,njenih institucija i drzavnih organa.
Kao prvo otvorenje 7.10. a zatim ga ponovno zatvaraju jer nije niti blizu završetka svatko tko ne vjeruje može pogledati sam u Rakovici i Lepenici, provjereno je već da će Kiseljak blokirati otvorenje jer petlja nije gotova u Lepenici niti naplatne kućice samo šuplja predizborna vidjet ćete pust ove plaćenike SDP jedva čekaju ovakav tekst da nagrnu s glupostima kojima ni sami ne vjeruju.
Pa sjedi u auto i provjeri ako sam u krivu,nemam razloga nešto reći što nije a ti izgleda imaš JAK RAZLOG dok ne provjereno negiraš.
I sta kazes karicu nisi politicki upetljan, polomi se da itvoris kilometre pred izbore. Nije moglo sacekati da prodju iznori pa da se otvore putevi. Seres karicu seres
bravo !!Svaka čast i nije bitno tko je napravio!Nitko to neće sa sobom ponijeti.Uvezati s HR na sjeveru i jugu i volja vam u Beć ili jadr_Jonskom u Istambul.Ne kontam one što su protiv.
SDP-u možda fale centimetri asfalta, a SDA fali autoput.