Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta je tu nenormalno..ako set to se radi u Pakistanu ili Omanu sto nebi i u Bosni
treba imati u vidu da on i neće biti 6 godina u zatvoru već da će izaći nakon održanih 2/3 kazne...
ma lazu bolan
Boze moj mili..citam ovom i razmisljam na sta je ovaj svijet spao.. Nekada sam o ovakvim slucajevima samo citala po Americkim novinama, mislila da su oni bolesni..a i kod nas ima svega i svacega po coskovima..FUJ! Ovakve treba odmah u elektricnu stolicu.. FUJ FUJ FUJ! Djed!!!!!! Djed treba da bude starija osoba koju volis, od koje trazis zastitu, koju pazis...FUJJJJJJJJJJ! Povraca mi se od ovoga.. da Bog da mu dragi Allah dao sve sto zasluzio!
samo 6.5....fuj treba na dozivotnu....a i ove sudije nisu sto su nekad bile
poserem im se na sud i pravdu
6.5 godina ukupno? eh po ovome se sada zna, siluj unuce dobit ces samo 3, 1/4 godine zatvora, nije normalan ovaj bosanski i hercegovacki zakon... SRAM IH ISTI BILO
SEST I PO GODINA????!!!!!