Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislio umro Čović kad sam mu vidio sliku na Klixu.
Fahrinu? Pa zar prije par dana nije bio clanak da HDZ rusi Pederaciju zajedno sa SDA? Ispada da su se svi urotili protiv Brota, HDZ, SDA, SBB... Samo sabura Brote, došta je bilo vaše zajebancije zadnjih 20 godina, Hrvati konačno imaju svog predstavnika ;)
Problem je što Čović ima ogromnu villu? Meni tu nema ništa sporno, nije tajna da su se svi političari nakrali. No, za razliku od nekih, Čović je porijeklom iz bogate obitelji, prije rata bio direktor u Soko Mostar, vanredni profesor na par fakulteta, političar... Eto najbolje da će živjeti u stančiću ;) Bolje vi gledajte vaše, Izetbegovići vam vode državu već 20 godina i svake godine ste u sve većim sranjima... a onda Čović problem ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ubjedljiva pobjeda! Koji krkanluk ovih partia, niko se nesmije prijavit za kanditaturu :D
Cetnik i ustasa isti kyrac drugo pakovanje. Jedina razlika sto su jedni obrijani, a drugi neobrijani. PS Nego, sva sreca pa se medjusobno slazu, od Kozare, Neretve, preko Sutjeske, Jasenovca, Vukovara, Blajburga, Dubrovnika ... A ove nase ustase bi im i guzice dale za treci entitet. :o))))
Pazite dobro na ovo djeco. Ovo je "šin fejn" (mi sami).
ovo me podsjeca na vrijeme envera hodze u albaniji..on je uvijek imao 120% glasova...
Sto ti je pucanstvo i demokratija. A ti isti prvi su pljuvali po Josipu Brozu nazivajuci ga diktatorom i dan danas. PS- Ima ona narodna, a pucanstvo u BiH ocigledno vise voli Murtu, nego Kurtu. :o)))
Demokratija kao u Egiptu.
I POSLE TITA TITO!
Ja odkad nam Kolinda ne dodze u posjetu?
Nemojte reci da Vam nisu rekli tri godine unaprijed da ce biti rata. Dovoljno vremena da se spremite.
I onda ovakvi likovi pametuju i pričaju o jednoumlju, diktaturi, jednopartijskom sistemu, a u svemu za*** i najveće diktatore.
Jednoglasno, ma šta kažeš. Hahah
Ma nema, u njih mora biti 104,2%, bar :)
....koja podrška, sad se Njofra vrti ko ventilator u grobu.ni on nije imao sveopću podršku poćanstva:))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Jednom-dvjema riječju: ma, fujjjjjjjjj! To je demokracija, javno glasanje i 100% izbor jedinog kandidata. Isto kao drug Tito ......
MOže li neko objasniti kojim povodom su gosti Crnadak i Džaferović??? :)
kuku nama, koreja
nije valjda
Zaista, BiH se moze porediti sa Sjevernom korejom. Samo, tamo vlada 1 familija. Ovdje 10-tak.