Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"ususret" jedna rijec. stvarno? ne cita mi se dalje
bas lijepo da je najvece doviste u europi inace bih mislio da je to negdje u njemackoj,engleskoj ili italiji.
kad imamo "sedmine", "ceteresnice", bule...sto da ne i ajvatovicu sto bi zaostajali za kato/pravo/zido:vjernicima :) koje ublehe,cccc
’Irbad ibnu Sarije r.a. jedan od Poslanikovih s.a.v.s. drugova, priča: "Jedan dan nas je Allahov Poslanik s.a.v.s. savjetovao takvim savjetom, da su se srca prisutnih prestrašila, a oči zaplakale i zasuzile. Na to mi rekosmo: "Allahov Poslaniče! Kao da je ovo oprosni vaz, pa oporuči nam nešto." Allahov Poslanik s.a.v.s. reče: "Oporučujem vam da se Uzvišenog Allaha bojite i da slušate i pokoravate se (vladaru) pa kad bi o­n bio (makar vama zavladao) i rob. Ko poživi vidjeće mnogo razdora i razilaženja. Tada se držite moga postupka (sunneta) i postupka mojih pravim putem napućenih nasljednika. Dobro se za to prihvatite! Čuvajte se novotarija, jer je svaka novotarija stranputica i skretanje sa pravoga puta."
Neobicno je vidjeti da se naša Islamska Zajednica se povezuje sa Bošnjaštvom i Bošnjacima na ovaj nacin. Poznata je cinjenica da je islam haman i jedina religija koja ne preferira da joj se stavlja neki nacionalni prefiks.
a da je rijec o medjugorju bilo bi preko 100 komentara ismijavanja,dok ajatovica moze proc jer je muslimanska,joj bosnje ko vas ne zna skupo bi vas platio
To je zato sto kod bosnjaka postoji koncenzus da se o ublehi radi.
i nece da znaju da medjugorje u bih donosi lovu i turiste,dok ajatovica ne
PRIKAŽI ODGOVORE (12)