Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sram vas bilo da nije bilo pape i HVO -a ne bi bilo ni sarajeva , pametni muslimani nisu sa alijom balijom nego u HVO kao JUKA PRAZINA npr !
nije vam zbog Alije, vec sto vi svi ovdje lajete na zvijezde i sto nikad niste postigli nesto harno, a kamoli osvojili kakvu nagradu, pa i neku mizernu :D de, stash, kompleksi su gadna stvar...
Ne rise Tito. Da si bio živ za rata i ti bi mi u Ka Za niMa zavrsio. Tekbirrrrrrrr
Jooj parodije... Bosnjak sam, musliman ali jos ne mogu da shvatim koliko smo mi glup i zaludjen narod. Alija zajedno sa njegovim sinom ovim na slici su najvece izdajice i lopovi koje je Bosna ikada imala. Fol sve sabur a sve su pokrali i podijelili yebbem im sve... Zali boze zrtava rata i napaceih gladnih ljudi. Ova djeca ne trbaju pisati nikad u zivotu pozitivno o ovim zlikovcima i najvecim teroristima. Nista nisu bolji od onih u Hagu!!!
Muslimani, jesam li vam zato dao naciju? Jesam li vas tako učio toleranciji i suživotu?
Za to je laHko. U Saraj\'vu je manje srkvi od dezamija, a i tako malo opet ih vise ima nego ne-bosnjaka. Dzamija ima preko 100. Imate tu vise posla.
Eto da se u ime kristijana i ja izvinem sto nismo svi presli na vasu vjeru a u bosni umjesto ustava uveli serijat i proglasili se bosnjiakistanom. A i za Ka Za ne da se izvinem usput, i Neretvu \'93 sto nismo jos civila pustili da pok OLje te. Hebiga izvinite. Malo su vam mun Dzo sa poslali. Mozda su sad skontali gresku.
@Sarajlija 17.06.2010. u 14:31 Probaj u Gornjoj Maoci ili u Gluhoj Bukovici traziti. Zaboravio si silne crkve po kojima treba isto traziti.
joooooj zivote, gdje me ovdje zatece?!
srbine, izvini sto nas nas niste uspjeli sve pobiti. nece se ponoviti sledeci put, sami cemo poskakti s mosta u visegradu
Probaj u Gornjoj Maoci ili u Gluhoj Bukovici traziti.
Hajde gospodo iznesite novinski clanak, TV ili radio zapis u kojem mozemo da vidimo/cujemo kako Alija govori da cemo jesti zlatnim kasikama. Molim vas!
Mi muslimani, tj. od 1993 Bosnjaci, zelimo graDZansku, multietnicku drzavu BiH ali nedamo i nedopustamo nista sto je protiv serijata i muslimanske tradicije i vjere. Mi vec godinama pokusavamo nase SLUGE (ili KMETOVE jer Bosna je begovska zemlja, zemlja turskih aga i begova), tzv. Srbe i Hrvate , koji su u stvari bosanski pravoslavci i katolici, da zedne preko vode prevedemo, i da ih pretvorimo, od konstitutivnih naroda u nacionalne manjine (po vec oprobanom receptu iz Hrvatske) , ali nam se neda nesto. Sto mi muslimani vise negiramo postojanje Srba i Hrvata , a sto sve vise velicamo postojanje autohtonog bosnjackog naroda, to nam nase SLUGE Srbi i Hrvati sve vise okrecu ledja. Kako to braco moja, kad mi samo zelimo graDZansku BiH, u kojoj su svi jednaki, a muslimani su iznad svih jednakih
aaah da to je onaj zločinac Alija ...
Gdje mogu uplatiti da fond nagrade za iducu godinu bude veci? Inace svaka cast na inicijativi!