Komentari (416)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovde bi se Fliper i Lopaka utusili
Ma narod ko narod samo budalesaju :)))
mladjo sine, ako odjes malo dalje u proslost naucices da su nekada tvoji preci, barbari, praktikovali da guze, taslace i tarabe jedno drugo u najblizoj familiji. yebiga takva su vremena bila. a gledaj tebe danas, kako si odskocio, ti to ne radis jelde?
Puna BiH internet vjernika hahahah, samo jedan skočio. Da je bio časni iPhone 6 umjesto krsta skočili bi i gledaoci hahahahah.
efektna i povoljna reklama vasih proizvoda i usluga,putem interneta i facebooka,javite se http://***/servisi-i-usluge/servis/27578/efektna-i-povoljna-facebook-reklama
Đe Kebo. Ima li još papira?
Da je cener KM plivao po vodi bilo bi oko milje plivaca. P.S. Ovo danas je bilo tanko, mogu oni bolje
ova momcina ima GRANDE cojones
Hocel ga primiti Dodik?
joj naslova,valjda 1 momak i 39 djevojaka :)))
Koji paganizam od religije.
Kakve si.sice mati moja mila, šta osta od "velikog" naroda?! Gdje je ta odlučnost, to veliko srpstvo taj srpski veliki rajh?!?!!! Baš su me komšije razočarale ja sam mislio da su mnogo hrabriji... Izgleda da su samo još na jeziku ostali jaki... :(
Pa ima'l ovaj kakvog hajra sem ovih nagrada ? Mislim da li je dobio određeni prihod jer ipak treba imati petlju pa skociti u nabujalu rijeku ?
tradicija je tradicija
aaaa junaka hahahhahah sa četeres spadoše na jednog hahahahhahaha
ovo neka nova tradicija u banjaluci
ovo nije banjalucka tradicija mozda iz nekih okolnih sela
Budala i suhi drva nece nikad nestati
ima ovdje pola metra drva
sreca sto je krst. da je Isus kao sto ga zovete bio ubijen na el. stolici slomio bi se da je izvuces iz vode :P