Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrabra je to vojska bila. Goloruki protiv agresora naoruzanog do zuba.
kako je bolesno lagati sam sebe...ta bajka o golorukosti mi je najljepsa..
@viljamovka... necemo se lagati, pa nismo Srbi 😀
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bosnje slave svoje,Hrvati svoje,Srbi svoje i svi imaju različitu istinu,a svi su ginuli uzalud,jer je dobro samo onima koji su ih zavadili,a rata nisu vidili,ali su vode i dalje
Dolje Velekvislingov amanetlija, Princ Kuga! - Sloboda Bosni i Hercegovini!
Ma koje sve narode, čistile Hrvate po Srednjoj Bosni!!!!
NI CETNICI NI USTASE NI JNA NISU USPJELI POKORITI BiH ZAHVALJUJUCI ARMIJI BOSNE I HECEGOVINE, NAZALOST DANAS SKORO NEMAJU NIKAKVA PRAVI , SVI IH ZABORAVLJAJU.
Druze Tito hvala ti sto si uklonio koliko-toliko cetnicko nacistickog sljama u svoje vrijeme.....steta pa nisi zavrsio posao.
ja koje gluposti, pa ljudi dokle vise se lagati. Znamo svi smo bili ovdje,vasa vojska , a znamo da i najtrazeniji teroristi sviheta su bili njeni clanovi. Tu suplju i svima prodajte po svojim mahalama
ŽIVJELA ARMIJA REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE !!!
Ne razumijem to "odbranila sve gradjane i narode". Pa po ovim slikama vidi i budala da je to bila vojska muslimana BiH.
@FreeTrokutystan ....operi brabonjke pa onda,nešto,pametuj...mrš u šumu Đikane :))))
Jedina legitimna vojska na tlu BIH i jedina koja se časno borila bez zločina...Svi drugi su po međunarodnim sudovima i zatvorima.Zasluženo !
čitam komentare raznih mišljenja ali nisam pročitao do sad ni jedan komentar činjenica. Vi što se stidite onih koje podržavate u nemorau i zločinu, vi što ste pijuni i k..rve susjeda koji vas iskorištavaju i natjeraše da zapalite svoja ognjišta i ubijate komšije...... Koja je jedina vojska sa svojim vrhovnim vodstvom da nije osuđena na genocid, udruženi zločinački poduhvat, etničko čišćenje ili zločine protiv čovječnosti?!?!
jeste odbranila ne spori se a onda su dosli na red korumpirani politicari.. i govna isplavala na povrsinu.. sto ratom nije porazeno sada se dobija.. razvaljene firme, preseljeni ljudi, prava nisu podjednaka u cjeloj BIH, zastupljenost uposlenih.. ubice hodaju gradom itd... ljepota ziva mladi odlaze..
Nezavisna RS ili pripajanje Srbiji-Porazena ideja Pripajanje Tzv. Herceg-Bosne Hrvatskoj-Porazena ideja Nezavisna Bosna i Hercegovina u AVOJ granicama-Pobjeda Jasno kao dan.
Kmecanje Vlaha i Skutora je muzika za moje usi.Zivjela ARBIH!
@Remastered. Ma nisu to ni škutori više, treba ih zvati pravim imenom - Žabari, ipak su oni pod talijanski qrc legli kako bi primili katoličanstvo!
ARBiH, vojska koja je izvršila najveći genocid u gradovima kao što su Sarajevo, Zenica, Tuzla, Jablanica, Donji Vakuf, Bugojno, Bihać i sl. gradovi. Armija koja se borila za Islamističku viziju BiH i njenog zagovornika Aliju Izetbegovića. Armija koja je preteča ISILu i sl. tvorevinama. Armija u kojoj su se borili kriminalci Ćelo Bajramović, Mušan Topalović Caco i Ramiz Delalić. Armija koja tvrdi da je obranila BiH, a to je velika laž. Gorili vječno u paklu!
@MachinaEx. Krenimo od crkava, koliko ih je poruseno na teritoriji pod kontrolom ARBiH?
cista laz kako odbranili a jos uvijek cetnicka noga gazi bosnom,dok se ta cetaljska cizma ne baci preko drine bosna nije odbranjena,primjer svako godine okupljanje ravnogorskog pokreta,fujj cetnici