Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novi nastavnik upoznaje učenike i pita malog Luku: - "Kako se ti zoveš?" - "Luka." - "Lijepo ti je ime. Iz biblije." - "Nisam ja iz biblije, ja sam iz Kiseljaka."
nije loše, samo exclusiv destinacije,..........i sigurno jeftinije nego recimo u neumu............... ...............pošto kava na stradunu ?
Jerbo je seminar važniji od dvije plate...
razvijanja jezičkih i komunikacijskih kompetencija!!!!!! Hahahahaha a gluposti! Što lijepo ne napišu SEMINAR VIDJELA GUZICA PUTA!
Ptenoćište sa doručkom u tom hotelu je koštalo oko 24.000,00 Eura, plus ručak i večera otprilike još toliko pa honorar za muziku znači, ovaj dernek je koštao brat, bratu više od 300.000,00 KM od toga najmanje 50% u devizama. Zato nam treba MMF da se zadužimo da mladjahni SDP-ovci mogu da troše.
Dnevnica u Hrvatskoj je 100,00 KM dnevno, 3 dana x 100,00 KM jednako 300,00 KM x 200 učesnika 60000,00 KM budžetskih para, a ovamo kukaju da minisatstvo nema para, onda dodati još najmanje 100,00 KM putnih troškova po osobi to je još 20000,00 KM pa smještaj i sala sve u svemu iz budžeta FBiH je otišlo najmanje 250.000,00 KM. Ko je organizator, i ko je imao procenat od hotela? Neka se uključi SIPA. Ministarstvo obrazovanja ima novca i mora da ga potroši, te je pare odobrio ministar Krajina i Nikšić. Danas balavi ministar morališe Predsjedniku FBiH šta da radi, a on kriminalac troši državne pare po Hrvatskoj. Da je seminar doržan u BiH samo na dnevnicama bi se oštedjelo 225,00 KM po osobi ili 45.000,00 KM onda bi i putni troškovi bili manji, pa cjene smještaja, ali ne, svaki stanovnik BiH je milioner i onda se može trošiti.
Zar se ovaj seminar, ali i svi drugi, nisu mogli organizovati u BiH. Evo posto se radi o Udruzenju ucitelja KS, trebali su seminar odrzati u Marsalu na Bjelasnici da pomognu BH privredi, ili vec ako im je do mora, u Neumu.
"Pravopisni priručnik bosanskog/srpskog/hrvatskog jezika sa gramatikom."...Bunite se za neke bosnjacke predmete u skolama RS a kada izmislite i nametnete srpskoj djeci ovakav prirucnik onda je to OK.
Sve se nema, kad odjednom "Vikend u Dumbrovniku". A onda ce pred pocetak drugog polugodista najaviti strajk, jer in nisu isplacene plate za, recimo, novembar...
https://www.youtube.com/watch?v=-fXynj3wYuo Ujutro prodajem kavu i skiju Gledam svoj narod kako se smije I slavi Vodju i Partiju. Poslije podne radim u skoli Predajem engleski i vjeronauk. Sve se moze kad radit se voli Nikakav posao nije mi bauk. Uvece cistim skale na sudu Sestra mi govori da sam jadnik I kako da uvjerim tu svoju ludu Da ja sam sretan prosvjetni radnik. Nocu se uvlacim u krevet zeni Ona vec spava blazenim snom A sretan profa pjeva u meni I zivi sa svojim duplim dnom.