Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji ste vi kreteni!!!! Predlazem svima vama koji se prepucavate, kako nacionalno, vjerski, tako i politicki, da organizujete jednu kafu (ili ti ga kavu), i raspravite ko ljudi o medusobnim neslaganjima, gledajuci se oci u oci. Ovdje ispadate prave p.i.c.k.e koje izgleda imaju hrabrosti samo u virtualnom svijetu napadati neke druge!
Nadam se da tako govoris i za c.r.k.v.u u dvoristu nane Fate.. Garant tad kazes ma jojjj nemoj politike vise.... Gmazi S:;D;P-ovski... zivjela S:D:A!
Bolje umjesto para za dzamiju da naprave fabriku, da zaposle malo h.r.v.a.t.a i s.r.b.a... Zivio SDP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sta ce nam ta dzamija na dobrinji....povuci pare...
Mislim da Sarajevu nedostaje puno katedrala....
Kad su pare u pitanju trebasmo imati sve jedinstveno nema veze koliko je ko procentualno dao ....
Neka neka treba ravnopravnost. hihi
Ko j.e.b.e Bosnje kad su glupi ko k.u.r.a.c, a u hrvatskom dijelu se ruse d.z.am.i.j.e koje su sami napravili, a ovdje jos muslimani prave objekte i s.i.n.a.g.og.e....
Uglavnom B.o.s.n.j..a.c.i skupili pare a dijeli se svima ko i vazda, kad biraju ovog H.r.v.a.t.a r.e.k.e.t.a.s.a za nacelnika.
stoka a strategiju uposljavanja i volontiranja rade pet godina
fuj gadovi jedni.. i jedni i drugi i treci.. Bolje da fabrike pravite, ili neke puteve i mostove nego sto crkve, dzamije i katedrale redate na svakom cosku. Pisam vam se na vase vjere i bogove i koje vjerujete. Stoka sa balkana, treba samo udarat i upregnuit da radi....
Bolje bi im bilo da poprave obdaniste u A fazi