Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
20 tisuca maraka? hahahahaha! Ovo ce ih garant izvuci iz krize! lol
Molim vas da mi pomognete...Zelio bih da dam prilog od 100 000 maraka za pomoc izraelskom narodu.. Kako mogu to da uradim... Hvala....
Ma da... Imate veze s\'njima... PRIČATE istim jezikom...
Sramota da je skupljeno samo 20 000 KM, a za novu godinu ste spucali milione na glupe sms-ove koji svima IDU NA ŽIVCE!!!!!
Koje teroriste? Da li im je presuđeno ili su oslobođeni optužbi. Čitajte ljudi, čitajte. Informišite se.
Misljenja su razlicita. Ja cu izaci na proteste onda kada budemo protestovali protiv islamistickih terorista sirom svijeta, ukljucujuci i BiH. Problem je sto ovdje u BiH samo protestujemo kad su muslimani ugrozeni, a teroriste primamo nazad i cak docekujemo rasirenih ruku.
Ljudi ne treba sjediti skrstenih ruku i gledati sve ovo, daj da organizujemo neke proteste u BiH da javno iznesemo svoje misljenje. Strasno je to sto se desava ovom narodu.