Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svašta...........
FASADE POPRAVLJAJTE !!!!
recite mi jesu li ferhadiju ulicu sredili jer nisam bio u sa 8 godina
ja sam na vojnickom i upravu si bfaza popravljaju iste ploce a one uvijek pucaju i lome se brzo. rodjak mi zivi u b fazi i tamo sam cesto i sa tobom sam sto se tice rekonstrukcije b faze jer stvarno katastrofa je vidjeti onakve rupe od granata u jednom od najnaseljenijih dijelova sarajeva
Zašto se svake godine bacaju pare na popločavanje istih površina.Ploče koje su bile ranije postavljene (još 1979 godine) su i dan danas kvalitetnije od ploča koje sada ugrađuju ili je to samo pranje novca preko istih firmi.Ako nisu u stanju kvalitetno uraditi posao za koji će dati garanciju barem na pet godina onda je najbolje ne postavljati ploće nego jednostavno asvaltirati.Inaće po trgovima najveću štetu prave dostavni kamioni koji opskrbljuju prodavnice i mislim da te iste prodavnice trebaju učestvovati na neki naćin u sanaciji nastale štete po popločanim površinama.Konačno je i B faza (trg Zavnobiha) došla na listu općine Novi Grad.To je ulica i mz. koja se već godinama zaobilazi u raznim projektima.(liftovi,krovovi,fasade, itd...)Gotovo svaka kuća u padinskim dijelovima općine Novi Grad je dobila donaciju ili od kantona ili od općine.Samo u B-fazi još zjape rupe od granata.Još nisam čuo da je neko dobio donaciju za stan ili zajedničke prostorije.