"Volontiraj - kreditiraj"
0
2.000 učenika će jedan dan raditi u firmama
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova Dzenana samo baca ublehe, a dize pare, nju ne bih nabio, al joj zato nabijem kompletnu organizaciju
@gender Nego šta si ti mislio !?
ovdje ima uhodana ekipa, svi imaju NVO-e, a sve funkcioniše preko CCI-a i SDP-ovih namještenika u vlasti. razvaljuju beznačajnim projektima, novac da padneš na tur, strava!
Ja bi jedino na ovoj plavoj mogao volontirati !
Ja Dženanu ne bi ni u samoodbran.! Dženana idi pa ti hamali !
@Sarajlija \'Oćeš da ti ga namjestim da ti ga zabije !?
JOOOOJ NEVIĐENE EKSPLOATACIJE RADNE SNAGE. KAKVE UBLEHE UDARA OVAJ KAPITALIZAM !
pa bolje lezat dzaba, nego radit dzaba- stara narodna 100% provjerena izreka.
Eh to vam je djeco jedini dan na poslu...hahahaha
Jest zgodan ovaj Damir Mašić
divan prijedlog...kako fino osmišljen volontiraj-kreditiraj ! hahahah trebalo je samo reći volontiraj-profitiraj pa da zaj.eb bude još očitiji ! budi vo pa radi džaba a nek se ratni profiteri bogate i koriste nečiju radnu snagu za džabalama ....država za pračovjeka !
a ti spadas medju ove prve, jer da si zaposlen ne bi ni ti komentarisao na ovako bezveznom calnku :P
Ma daj neserte vise sa tim glupostima isto kako kad zaposljavaju radi radnog iskustva na crno to je rad na crno jer niko nije platio osiguranje i sve sto ide djudrad jedna politicka sve kradu i to pred ocima javnosti, a to je pusijana za ucenike koji drzavi gotovog nocva dadnu 100.00 km, a dobiju zato mjesto na birou za evidenciju nista drugo to je kradja... bolje nadite kako skolstvo prilagoditi zaposljavanju... Marvo jedna nistarijaska....
Vjerovatno su komentari ovako retardirani zato što raja koja piše pametno je na poslu...
Pa nek djeca vide kako je tesko biti ministar na javnoj funkciji... Nije to lagan posao...neka neka nek djeca vide i da im nikad ne naupadne kad izadju iz skole da postaju ministri i sluzbenici na budzetu...
Zivjela Bosna! KOSOVA REPIBLJIK!