Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Edukacijom u buducnost, sto god nauce u Egiptu bit ce korisno za dalja istrazivanja u Visokom. Jos jednom pohvale Semiru i zahvalnost ambasadoru Egipta . ZNANJE JE MOC !!
http://1.bp.blogspot.com/_d8a9B_eLEuA/Sudr5aai91I/AAAAAAAABw0/B_Ldf89LcbM/s1600-h/gerussi.jpg
Dr. leo, mrš kretenu piramidiotski. Zašto ne pišete KO IDE. Nijedan piramidiot, sve protivnici piramidiota, \"foteljaši\" I pogledajte što su se pojavili piramidiotski mailovi. A nadam se da ćemo se upoznati na sudskom procesu protiv idiota pod šeširom koji počinje uskoro.
Ovo je dokaz dobre saradnje s Egiptom , zasluge i cestitke pripadaju Semiru . Clan aleksandriskog arheoloskog instituta i ruske akademije nauka , bravo Semke ! Bosna nikada nije imala boljeg ambasadora. 17 novih arheologa ..sta li ANUBH ima na ovo da kaze ...? Nista ,sve dok im je prostata veca od mozga , mladi akademici ce biti ponizavani !
Svaka cast Egiptu!A i nasim studentima,sam tak!Jos ako se polaHko piramide u Visoko odkopaju,hehehe dolazit ce egipcani kod nas u posjetu,nadam se da ce to bit brzo! Podrska Semiru! BiH4EVER!