Srebrenica i Bratunac
0
17. godišnjica stradanja Srba
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NE ZNATE VI DA JE DO 11 jula 95-e stradalo oko 3.000 CIVILA Srba u Srebrenici i okolini , (zene dijeca starci)...NE, NE TO NE TREBA ZNATI
@koliko je od toga vojnici a koliko civili? 3261 vojnik i 1 \"civil\", jer je htio skinuti vojničku odoru i pobjeći. Nije uspio.
Srbi danas tamo obiljezavaju stradanje svih poginulih od 92 do 95. Tom logikom bi i Olovo, Sarajevo, Maglaj, Gradacac, Mostar, Zepce, Bihac, Cazin.... trebali obiljezavati stradanje svojih gradjana tokom tri godine. Malo je reci da je ovo cinicno i provokativno... I to dan poslije genocida!
i Bog d\'o da vam bude kalendar ispunjen ovakvim dogadjajima
koliko je od toga vojnici a koliko civili?
Stradanje srba???!!!!! aj aj aj
LAKA VAM ZEMLJA MUCENICI
Evo citam i Nijemci ce poceti odrzavati spomen svecanosti povodom poginulih ss vojnika.
MAJKU LI VAM ... CETNICKU