Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo hapsi
Hoće li to konačno bit da za zločince ni u Srbiji nema mjesta ? ? ?
samo 14?
Svakog dana čekam da se ubica mog dede nađe,promjenio ime,ali živi u Austriji,neće se još dugo skrivati, mamicu ti tvoju četničku!
Fašistički režim Beograda devedesetih...cijela ova priča podsjeća na priče iz drugog svjetskog rata,i najprljavije stvari Rajha.Stvarno sramota,i umjesto da narod u Srbiji prođe katarzu oni veličaju Šešelje,Nikoliće,Vučiće...
Pravda je spora, ali dostižna! Žao mi je da je u ovom slučaju bila jako usporena. Gotovo 20 godina su zločinci uživali slobodu, a trebali su neposredno poslije rata svi biti pohapšeni. Nadajmo se da će u narednih 20 godina biti uhapšeno još ovoliko zločinaca :(. Veći dio će ostati na slobodi nekažnjen i umrijeti netaknut od strane pravde. Vjerujem da je ovo učinjeno pod okriljem Evropske zajednice. Srbi se nikad ne bi samovoljno "dosjetili" da hapse.
čestitke ,samo tako nastaviti
Nego sto nego sve pohapsiti! Nema veze koja nacija ako si pocinio zlocine onda te mora stici pravda!
Kad če imena pola rodbine mi se ne javlja.
cuujj, zar je srbija ucestovala u ratu?!
Kap kise na vruc kamen.
Пруга Београд-Бар, тестамент комунистичке анти-српске политике. Иницијатива пројекта на нивоу СФРЈ а изграђена готово искључиви буџетом СР Србије и нешто мало СР ЦГ.
Коми, ти би као СФОР или НАТО је размонтиро?
Коми, покушаваш бити смешан, у реду. Прочитај коментар опет, размисли и врати ми се с нечим паметнијим. Алооо, ако је пројект на нивоу СФРЈ онда се требала финасирати федеративним буџетом.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
nece niko pobjeci pravdi, eto dolijase zlocinci, mislili su ostati nekaznjeni. samo ih hapsite...