Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos je zalosnije sto je dan zalosti samo u jednom dijelu federacije...
Ovi iz entiteta bi trebali najviše žalit,šta su počinili... DON'T FORGET SREBRENICA!
Godine su prosle , godine ce prolaziti ali mi Srebrenicu necemo zaboraviti. Jednostavno receno ne smijemo zaboraviti.
Ovo treba proglasiti slavom u Republici Srpskoj
Onda treba da izmislislite jos jedan dan u godini osim ovih 365 koje trenutno postoje. Jer u vas je neka slava svaki dan; samo nek imate sta da zapalite, koju da popijete i da vam neka droljica poput Cece-Mece propjeva malo turbofolka i eto u vas slava. A bice vama slava samo sabur, jednog dana ce takvi ko ti "slaviti" dan nestanka sumske kad budete sjedili na traktoru sa ONE strane Drine, i sanjati o nekada lijepim danima. Do tada samo vislavie a mi cemo tugovati, ali jednog dana ce bit obrnuto budi uvjeren, ko je mogo sanjati da srbin nesmije pisnuti a kamoli otici u Gazimestan, pogledja samo ovaj link - ovako ce te nekada idolaziti u posjetu u B.L. : http://www.youtube.com/watch?v=lLKuvCdGnBs
Ti si jedan obični neoplodjeni spermatozoid
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
11. juli Dan zalosti u citavoj BIH !!
Pa jel moguce da neko i na ovo daje minus sunce ti poljubim ... 11. juli DAN ZALOSTI U CITAVOM SVIJETU !!! Pizda vam materina
Pa znamo da su srbi bezosjecajan narod i nista nije cudno sto se ovako ponasaju,oni su zedni krvi ali mogu samo da pocuclaju!
Pa da mi smo bezosjecajni,mi koji smo vama oprostili Jasenovac i pruzili vam ruku brtastva i jedinstva,mi koji smo preko najveceg zla presli,mi nismo strijeljani nego maljem u glavu ubijani.Da li ti znas da u pdrinju i kozari nnije bilo momaka za vojni rok 46,alooooooo.svaka bitka u drugom svjetskom ratu se je vodila na srpskim vecinskim teritorijama.
posmatrac85 Vidim da trazis izgovor da speres ljagu ali majka mu stara ima li bar jos jedan od vas srba da se javno izvine za genocid u Srebrenici ali ne,vi ste tako odgojeni!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ljudska pravda mora dostici zlocince koji se slobodno setaju na okupiranoj teritoriji Bosne...
Srebrenicki genocid je u principu isto ravan holokaustu. Zato bi se trebao proglasit danom zalosti na cijeloj teritoriji Bosne. Zazalost jos uvijek je 49 % teritorije pod cetnickom okupacijom ali ce se zasigurno osloboditi milom ili silom...
Pa hajde zmajce sto vise ne oslobadjas,ljeba nemas da jedes,neko ti uplatio internet,pa tu iskazujes svoju neostvarenost.Zbog takvih morona cijela jedna generacija je unistena.
U obrazovni sistem bi kao obavezu trebalo uvesti i posjet Potočarima, kako bi mladi naraštaji iz one strahote tamo izvukli pouke za budućnost, tj. znali šta ih čeka ukoliko se previše opuste sa zločincima i krvolocima s kojim dijelimo ovu zemlju.
A hoce li djeca prije Potocara i Kravicu posjetiti,ono groblje Srba.Ako hoce onda podrzavam ideju.
Onima koji barem ne mogu da se suosjecaju sa Srebrenicanima na taj dan zelim sve najgore.
Sa cim da se saosjecam,sa onom djecom zaklanom na Bozic od strane Nasera Orica,sa 2000 pobijenih Srba do jula 95-e,da e vidis koliko ja vidim ti se ne saosjecas sa Srbima Bratunca i Srebrenice,pa opet lutko ja tebe ne kunem.Mlada si ti bar tako mi se cini da bi klela i mrzila.
Da njihove duse takodje pronadju svoj mir. Ali velika je razlika 2000 pobijenih, i 8372. U Srebrenici se desio najveci genocid u Europi nakon 2 svj. rata. Ja zelim sve najgore takodje onima koji na taj dan paradiraju u majcama Ratka Mladica i Radovana Karadjica.