Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje je sada vojska, sto ne izade i ne cisti, samo leze u kasarnama za ogoromne plate, sramota, da se ne mogu bar glavne ulice ocisiti
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
kako se shalju slike?!
E neznam gdje su ovi mjerili snijeg i kako mjere al sa ja izmjerio da je kod mene 1.42 (NEOCISCENO)
Nek su oni meni vodu u neka doba sinoć isključili i nek su meni cijevi zaledile, i nek ja nemam vode sad. Hvala!
Pita Mujo Sulju:\"Suljo, jarane, jel\' kod tebe metar\" Suljo: \"Ma jok, jedva 15 cm\"
ljudi, ne znam dal misečini il je snijeg ovo pao!? :(
Šta ba Goražde 37 cm?! 56, kume, 56!
NEK NAM JE BOG NA POMOCI :( !
Padaj, padaj, munara ti mjera bila!
bravo ljudi, snijeg nas je ujedinio, danas gledam svi ciste zajedno, komsije, komsinice, djeca, jedni prave kafu , drugi cajeve itd svi zajedno rade nema srkleta.. Super.. Mozda je ovo znak od boga , da se ujedinimo svi protiv izdaje bosne i protiv dusmana sa svih strana.. Snijegom protiv dusmana... Hvala ti boze...
Ko mjeri ove visine snijega nije mi jasno. Ja sam crko dok sam ocistio, a ovdje pise 37 cm, ima sigurno min 50 cm.
Nije samo Sarajevo Bosna, dodjite u Gornji Vakuf, Bugojno i ostale gradove, pa da vidite belaja, takodjer paralisano sve zivo.
sad ce bo.snje, realno, zamolit 800 000 puta padajuci na sedzdu, svoga najdrazeg da HIM posalje sunca negdje tamo u Haprilu da HIN i ovaj snijeh okHopni nema pomjeranja guzice sa sedzde, neko ce vec rijesiti svaki pa i najmanji problem :)
ne sjecam se kada su ljudi bili ovako slozni, barem kod nas u naselju. od jutros svi ciste, osposobljavaju ulicu, a djeca se igraju. prelijep prizor zajednistva, za razliku od ovih vasih prepucavanja. stidite se svi. a sto se tice grasa i rada...zar stvarno mislite da mogu da ociste ovoliku kolicinu snijega. pa zapitajte se samo gdje ce sa njim. rad naidje baci po sinama, a nema gdje drugo. i onda se svi bunite. pa hajde lijepo lopate u ruke pa uradite nesto drugo osim sto pametujete \'ko je uradio, a \'ko nije i zasto.
mislim da revizori idalje rade svoj posao hahah