Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako Ajnadzic bude nacelnik Opcine Centar, a vec je dobro iritantan svojim svakodnevnim bombardovanjem vijestima, sto mi cak kazu ljudi iz SDA da se i njima ogadio, onda je to propast za drzavu Bosnu i Hercegovinu. Sigurno SDA ima cestitijih kandidata od Ajnadzica, kadra JNA, malo KOS-a i najvise taldzijske halke. Odakle brate vikendica od milion na Nisicima, pa nismo svi tako naivni. Kad o njemu pocnu izlazit vijesti u izbornoj kamanji, ima da se Bakir Izetbegovic licno postidi.
Ekološka svijest, a sade američke vrste.? Prema ekološkim spoznajama uvijek i svuda treba podražavati domaće vrste biljaka, a strane dolaze u obzir jedino ako ne mogu uspjeti domaće. Ali kod nas se vjerovatno sadi ono što je jeftinije u rasadniku.
Znaci da za sadnju 101-og drveta treba cekat jos sto brojeva.....ma ovo samo moze kod nas i u nekoj africkoj pripizdini
Mali ali pozitivan korak. Svako stablo je korisno a posebno crnogoricnog drveca (ne treba i druge vrste zapostavljat) jer pomazu u poboljasavanju mikroklime posebno tokom zimskih mjeseci kada su u kotlini visoke kolicine CO2 molekula. Nije samo ljepsi grad , vec sam negdje citao i da smanjuju depresiju stanovnika urbanih podrucja koji su bogati takvim drvecem.
Posadite dva bora ispred katedrale umjesto što ih svake godine posječete negdje i donesete.
Svaka cast.