Položeno cvijeće na groblju Bare
0
10 godina od smrti Davorina Popovića, legende "Indexa"
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos te volimo!
Legenda Indexa je Slobodan Bodo Kovačević koji je i zasluzan za uspjeh,al eto vama pijadnurama nije legenda jer nije visio u kafani sa vama.
Došljaci se nakupili i pucaju minuse e moj boze kakve se vnago nakupise u Sarajevu .... Pimpek je bio i ostao legenda
Talijan i komandanti su branili Sarajevo dok se tvoj Davorin valjao pijan po ulicama i trcao u Beograd da pjeva djeneralima.
@ zike, poklopi se supcino, fataj se hale, tamo ti je mjesto....
PJEVAČ , POČIVAJ U MIRU ZEMLJE BOSANSKE
legenda
Ostao si u našim srcima , bio uz nas kad je bilo najteže i uvijek cemo te dizati do neba jer ti si ikona ovog grada i ove raje
Sos i zike.. Istočna Bosna mrš tamo ! DaBogda vilicu slomio i prste.
E moj Davore, okupilo se par ljudi-mislim da ih mozes na prste obadvije ruke nabrojati. Na godisnjice kojekakvih Caca, Talijana, Komandanata dolazi ih sigurno puno, puno vise. Poremse se na ovakvo Sarajevo.., .A tebi Kenane svaka cast, vidi se iz koje si familije, prijatelji se ne zaboravljaju...
da si ti netko, kako bi se voljelo i kako bi dobro bilo... RIP legendo bosanska
Po čemu je ovaj narkoman bio legenda?
na boljem si mjestu, počivaj u miru, legendo!
Pocivaj u miru moja legendo, Sarajevo ce te voliti vijecito !!
On je samo pjevac, legenda sam ja!