Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH-a je postojala prije genocidne tvorevine pa ce OSTATI I POSLIJE NJE ! Kome se ne svidja BiH-a u svoju maticu srpsko-rusku kolibu mostruma i ratnih zlocinaca ! SIKTER ! JESTI, PITI I PRIMATI PARE OD DRZAVE A PLJUVATI SVAKODNEVNO NA NJOJ CE DOCI KRAJ TOME ! DOSTA VISE !
Genocidna tvorevina ce nestati. Bosna ce biti i ostati. Bosna je bila hiljadu i bit ce jos hiljadu godina.
Zeleni glodari, demokratsko pravo je da ne slavis ako neces. Mi i vi nemamo nista zajednicko, sve vase proslave mudzoske, vise podsecaju na arapske nego na evropske. Ne delimo svama nista pa ni teritoriju vise, one su na sve strane jednonacionalne, cele 2 generacije ne znaju sta je suzivot i tu se xavrsava prica bosne
Stav Radojičića i Govedarice \"1. mart nije praznik dok se ne usvoji zakon o praznicima BiH\" -------------- Ustavni zakon, a i Dayton \"1. mart je drzavni praznik sve dok se ne usvoji drugaciji zakon o praznicima BiH\" ----------------
Sretan TI RODJENDAN NAJMILIJA moja, a ostali neka pu... ku...
ovako je najpoštenije , M.uslimani slave 1. mart ,hrvati 18. studeni , a srbi 9. januar , i svako zadovoljan i srećan .
KAD BIH POSTANE PRAVNA DRŽAVA PRVO ĆEMO IZGRADITI ZATVORE DA PRITVORIMO OVE LOPOVE ŠTO KRADU OVU JADNU DRŽAVU JOŠ OD 1992. GOD. SAMO POLAKO SVE DOĐE NA SVOJE SAMO ŠTO TO NEKI NE DOČEKAJU ALI TU SU NJIHOVI NASLJEDNICI.
A sto vi slavite dan tzv. republike srpske? to je bas onako miroljubiv, svecan praznk.. gadovi jedni. nemam rijeci
KLEPAJU PARE OD DRZAVE A NECE DA JE PRIZNAJU TO MOZE SAMO KOD NAS !!!!
Ko je od vas dvojice uopste trazio misljenje o 1.martu???
NISI TI DZABA ZIDAR
To je kljuc ..bez saglasnosti Srba......na kojj njivi si ti ucio demokratiju ? Podsjeti me sada je li to isti razlog sto je onaj rat poceo kad ste vezali zastave bez Srba.
mogu oni pricat sta god hoce ali historiju nemogu promjeniti.
Pa hoce li vise neki Bosnjak/Hrvat lupiti sakom od sto i uvesti taj zakon bez sag lasnosti srba? Kada ce prestati slusati glasove iz RS-a koji koce drzavu? Ovo je nasa drzava! FORZA BOSNA i HERCEGOVINA!
Upravo zbog ovoga se i neslavi jer ovi koji slave misle da kad god im prhne mogu da kazu ostalima da se sele.Ovi ostali su vlasnici u katastru vise od 80 % zemlje pa ako ti se nesvidja kako oni raspolazu tom zemljem a ti ogradi ili seli u majku Tursku