Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
popisam vam se na drzavu!!! imal ta kuja (BiH) ikakav uspjeh sem sto uspjesno pravi Bosanjake debilima svakim danom sve vecim!!!
\"danom preglasavanja\", Komšić je istakao da \"ne zna na šta Dodik misli\" Pa to je jedan od razloga buraz sto su srbi krenuli u rat!
“Mi Srbi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.” Dobrica Ćosić: clan SANU, u svom romanu \"Deobe\".
toliko je jaka drzava da ste dozvolili da jedna genocidasica ana trisic babic bude glavni predsjednik kordinacijske ekipe za integraciju bih-e u nato.....ko kad bi francuska ili rusija dala da joj hitlerovci budu na kljucna mjesta poslije drugog svjetskog rata................znaci da ce vas uskoro srbi dobro s kokat opet.......
na balkanu svi imaju jedan i jedini problem a to je srpski fasizam i krvavi srpski koljaci, siledzije, ubice.srbi su uvijek pocinjali rat u regiji i opet ce, srpski terorizam i san o \"srbovelikojteritorij\'; je u beogradu akademsko gnijezdo ratnih zlocinaca i eksterminatora bosnjaka, hrvata, jevreja, roma, albanaca, crnogoraca, madjara, vlaha, banata, bugara, austrijanaca, slovenaca, italijana, turaka,makedonaca id......... najgore sto je to je da se srbi ponose svojim ratnim zlocincima, siledzijama, koljacima....genocidasima, teroristima i ubicama.....
Jaka drzava u kojoj si ti neko i nesto, odoh da se...uf...srecom ne moram ni gledati ni slusati ni podnositi...is!!! Odoh...
Nije tebi valjao prijasnji dom, pa ni meni po tvojoj mjeri, bogami je onaj ranije zlicio na dom, a ovo sad lici na skromnu kolibu u odnosu na ono. I to kao kad uporedis modernu gradjevinu od stakla i betona, i kucicu od pruca i blata, ne znam kako vise ovom klosaru i glupsonu docarati nesto? Da je dom, ne bi klosar bio predsjednik drzave!!!
Ako je to dom, sta li je onda zatvor i robija???
ne tice me se
DA NIJE TUZNO BILO BI SMIJESNO..KAO PRAVI SE LUD DA NIJE BILO PREGLASAVANJA, BAS AKO STO SE SAD DODIK PRAVI DA GA NEMA U RS.
Svima koji slave dan kad su dobili svoj rezervat iskreno čestitam praznik.
cuje se da je minhenu kara srbinu potreban penicilin, on ga guta glatko i sto jaci jaz on brze guta, glokce i krci a od srece mrci,..........tako ce vreca nac kartolu.........
Ti smijes da kazes da ne zelis da zivis u Bosni i Hercegovini i imas sva prava da se iselis iz nje, niko ti to ne brani, ali ti brani da uzmes pola BiH iz koje je prije toga istjerano ili pobijeno 60% stanovnika. Kad osigurate nesmetan povratak izbjeglim, kad pozatvarate zlocince, kad ukinete ime \"republika srpska\" jer izbjeglice, bar 99% sto ih ja znam nece da se vrate u taj dio BiH zbog tog imena, znaci pruziti ruku pomirenja sa prihvatanjem krivice, E TEK ONDA KAD SVAKO BUDE NA SVOME onda ti imas sva prava da trazis referendum a i tad taj referendum ne moze da dovodi u pitanje granice Bosne i Hercegovine. Ja ne znam kako ti to ne razumijes ili se stvarno ne priznas da su pored srba u BiH i muslimani i katolici i ostali stanovnici ravnopravni vlasnici BiH.
drzavna imovina bih-e je drzavna imovina bih-e a ne entiteta!!! bosnohercegovci ne dozvolite da se drzavna imovina bih-e dijeli na entitete, i ta drzavna imovina obuhvata sve cjelokupno sto je u bih-i od teritorije, do suma, planina, pasnjaka, rijeka, jezera, obale, planina, rudnika, industrije, drzavnih ustanova i institucija, kutlurnih centara, muzeja, umjetnosti , svih vojnih ustanova, teritorija, oruzja, aerodroma civilnoh i vojnih, poljoprivrede , stocarstva, hidrocentrala, banja, ne zaboravit isto sve sto nasa drzava posjeduje van granica bih-e!!!!OPREZ bosnohercegovci , nakaradna genocidna tvorevina priprema odcjepljenje i za to joj je potrebna drzavna imovina bih-e!
Ja sam svedok da je ovom Minhenu lakse ugurati metar u shuppack nego centimetar u vusugla... ...cuj Selmu Bajrami ide gledati krkan...i takva seljacina se nasla obrazovati ljude po komentarima...mater ti seljacku yebem motornom pilom...