Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cim je udruzenje najavilo proteste SDA ih pokupi na grah. Sta ocekivati na izborima kad se ovi prodaju za tanjir graha. A puna im usta ko fol TITA. Ne treba ih vise nikad podrzati. KVARLJIVA ROBA.
Moralo se ovo organizovat da i ovi matori sta umoce
bogami vama je onda bas dobro, ije cudo sto ne protestvujete. Očigledno 320 km na +100C vam je sasvim ok.
Jel bilo loze od 40es stepeni
kako ce bez toga ????
a ti bi bi volio 40 centi u pakaš jelda
Jel bilo rakije šljive ljute
jel bilo seksa?
@SheRains jeste,uz kontracepciju,ne trebaju ovoj državi novi penzioneri na grbači.....
@SejoPazarac da, jer penzioneri rađaju penzionere
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jel sam ja jedini kome je prva asocijacija na Igman ono kad su drugovima partizanima amputirali prste uz rakiju kao jedini painkiller?!
Dobro nisu ni svi pemzići priglupi. Ovi što su se ovdje okupili su tvrdokorni SDA glasači. Glasali za Aliju, glasaju za Bakira do smrti.
Jel bilo: Sultan šalje svoje sluge, da je nađu a nje nemaaaa, zbog ljepote tog anđela ostavio mnogo žena....Šeherzadaaaaa ti si uzrok mojih jada
Glasačka masa na okupu
vidjećemo ko će biti na sljedećem ljetovanju ha ha ha...
ebo vam bakir majku