Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto nama para za komisije koje se sve rade u sklopu radnog vremena, radne grupe, jednokratne novcane pomoci, jubilarne nagrade, troskove prevoza, dnevnice, ugovore o djelu za podobne, novu kancelarijsku opremu, povecanje plata po osnovu ocjene o radu a naravno 99% su te ocjene izuzetno uspjesan .............................itd. Administracija je cudo.
Treba dobro pratit ko ce sta uzet i gdje ce otic ovoliki novac?! BiH4EVER!
Svaka cast Eu-i! \"\"\"\"Potrebno je imati jako civilno društvo koje će raditi na tome. I ovi projekti će pomoći da se približimo zadatim ciljevima\", navela je Farrar-Hockley.\"\"\" odkad pisem da ce samo GRADJANI BiH-e doc kraja ovoj maskaradi s tri predsjednika na vlasti i diktaturi genocid tvorevine! Naprijed samo,sad je na gradjanima i sposobnim Bosnohercegovcima da dokazu da su spremni i sposobni napravit jednu multi zajednicu gradjansku i demokratsku a ne bandu lopova na vlasti,genocidasa i neprijatelja svih grdjana i drzave Bih-e! Jedan Predjednik,Drzavni Bidzet,Parlament,Policija,Ministarstvo!Jedna i jedina Bosna i Hercegovina drzava svih njenih gradjana! Svaka cast G-inu Inzku zna on dobro sto mu se zahvaljujem! BiH4EVER!