Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjasite vise sa Sejdic-Finci , imate Sejdica i Fincija koliko hocete u drzavama Evrpske unije. Kad budu u vasim parlamentima sjedili Sejdici iFinci,vi cete nam biti primjer za rjesavanje, pa zaboga mi zelimo ici vasim putam,jer kod vas je sve idealno ,demokratija,ekonomija,socijala,sigurnost ,ha ha ha ha..............
Status Muslimana kao naroda i slučaj S_F riješit će se kada komunisti dođu na vlast.
SDA I HDZ su se dogovorili da Mostar bude glavni grad HZHB, te paradrzave koja je trebala nastati na progonima nehrvatskog stanovnistva sa teritorije veceg dijela Hercegovine, unistavanjem bh kulture, miniranjem kuca, miniranjem nekatolickih bogomollja, ubijanjem ljudi i zatvaranjem u logore, iseljavanjem u druge zemlje i tako dalje. Neka je sramota SDA sta cini, a neka znaju da Mostar to nece nikad biti!
Joj Ismeta Dervoz, čitav život pjevuši uspavanke i uređuje muziku na TV, ona će meni o ljudskim pravima dogovarat! Pa ovo je smiješna država.
hahahah, al fakat. 'ta će ona.
Nadam se da ce se vise zavrsiti i da ce se rijesiti presuda Sejdic Finci, da ce oni koji blokiraju shvatiti da blokadom stete, da ce oni koji su crtali karte za nove podjele teritorije shvatiti da od toga nema nista i pocjepati za sva vremena te karte!