Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A za to vrijeme Izraerl komforno i slobodno neka nastavi sa istrebljenjem Palestine i palestinaca.
Nicija nije do zore gorjela.
Rusija je jedina nada za covjecanstvo.Zapadni globalisti zele ratove,bijedu i depopulaciju planete.Imat ce te nista i biti sretni-Claus Schwab
Da rusija nije napala ukrajinu mozda bi ti i vjerovali al ovako mlatis slamu u prazno
Rusi ne zele ratove....cujes ti sta kazes...
Slava Bogu i Ukrajini! Slava ukrajinskoj naciji
Zbog ovog ide poskupljenje plina u FBIH.
RUSI SU ZLO OVOG SVJETA
Kosovo je Srbija a Krim je Ukrajina
iste uslove i za Palestinu
Slazem se
Dodik pao sa balkona
Pozivaju se na jednu rezoluciju dok istovremeno ne postuju rezoluciju 1244. I ovak un je postao sviranje qrcu.
Ako Rusi uzmu Ukrajinu, eto ih kod nas, da otvore svoje vojne baze u cilju prividne zastite pravoslavaca a u stvari da mogu gadjati NATO clanice sa raketama ukoliko bude bilo potrebe. To ce Srbija iskoristi da pokusa uzeti Sj. Kosovo, pola CG (da imaju izlas na more) i rs.
Ako Rusija ne upostavi potreban balans u svijetu onda ce Zapad nastaviti da prave ISIS teroriste i ALKAIDE teroriste i pravivi gradjanske ratove izmedu Muslimana, Bitan je taj balans u svijetu jer on damogu AMerikanci ponovo da lazu da su nasli neki prah i da masu tim prahoom kao izgovor za unistavanje Iraka ili unistavanje Libije bez ikakvih posljedica niti razloga svi znamo da je zemlja bila stabilna , da ne kazem sto su napraivli koronu drugim rjecima opasan svijet
Balans mogu napraviti samo kinezi a ne rusi.. i ako rusi naprave balans tesko nama
To niste smjeli uraditi sad će Dodik da iznese dokaze sa kojim je prijetio trojki.
Ko vas to nagovori ili ste i to po nalogu Schita morali. Šta nas briga za Rusiju i Ukrajinu okrenimo se problemu uništavanja muslimana u svijetu.
Srbi su bolesni
jeftino aparati za sumare, poseban popust za laktase