Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opet biblijske.... hahahahaha
Hahahahaha, zar ovo nije etnicko ciscenje? Hajde klix puna su vam usta ruske agresije da vidimo sad malo blatite zapadne zemlje! A nee to je sve u skladu sa zakonom..
ja predlazem izrael i palestina da se spoje, drzava sa dva konstutivna naroda, dva predsjednika koja se svaka 6 mjeseci mijenjaju
"duboko su uznemireni", ali neće poslati trupe
Ma kako da ne. Predstava za javnost.
Da se sramim jer ti ISTI židovi ubijaju palestinsku djecu, to što vi gledat svijet iz vlastite prizme, tj. ko je vama pomogao je vaša stvar. Da mi daju milione, za mene su i dalje neljudi i zločinci!!!
Kofol
Kad čujem ovo "sve strane treba da se uzdrže od akcija koje povećavaju napetosti i odvode nas dalje od mira". POVRAĆA MI SE I SJETIM SE BOSNE OD 91-e DO DANAS.....
Židovi drže(financijski)Ameriku,a dali sebi za pravo da su šerifi u cjelom svjetu.Mogu da hoče za 24 rješit pitanje okupacije Palestine
Imaju li usta okolne Islamske države da postave uslove Izraelu? Državica ko jedan osrednji grad kroji kapu cijelom kontinentu. Jeste li vi maloumni ili nenormalni. Neznam šta Arapska liga šuti. Zašto se jednom za sva vremena nezavrši pitanje Izraela.
Hoće li uvesti sankcije?
Zgrozio se
KAD SE BIDEN NALJUTI NA NETANJAHUA NEMA VIŠE IZRAELU 10 MILIJARDI $ već 9,99 MILIJARDI $. GODIŠNJE. PA TI SE I DALJE ZEZAJ NETANJUHU!
licemjerna zabrinutost
Biden je sam rekao da je Zionist, a da ne trebaš biti jevrej da bi bio Zionist.
Foluške!
Koji cinizam ishlapjelog starca...