Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lijep primjer ostalim gradovima
Daj ba pusti se mrznje vise zivot je prekratak da se mrzimo hajmo da gradimo i da se dogovaramo kako bolje sutra napraviti za nasu djecu kad vec nama nije sudjeno da nam bude lijepo
A u Sarajevu je još 200 000 Srba...
JEDNOSTAVNO PRIHVATI ILI NE!...KAKO GOD...VELIKA VECINA STANOVNISTVA TE BiH.JE NE VIDI ONAKO KAKO JE TI VIDIS! DA SMO SE MI ZADRZALI NA DRZAVI KOJA VAMA ODGOVARA...DANAS BI OVO I DALJE BILA OSMANLIJSKA IMPERIJA! ILI MOZDA CAK AUSTRO-UGARSKA!
@TRANCEMoDe Druže, bitno je da se zna šta je \"pisac\" htio reći :D
Neka ste se vi zabavili nacionalnim \"interesima\", a što su nam novinari polupismeni, pa pišu sađenje drveta umjesto sađenje drveća, to nema veze :)
@ SARAJLIJO Kao prvo zaboravih ti reći da je nekulturno pisati velikim slovima (Caps Lock), valjda si do sada to trebao naučiti. Drugo, mene \"ne koče\" nikakvi nacionalni interesi. Jedino što mi smeta (a gade mi se takvi ljudi) koji negiraju državu u kojoj žive. Suludo a istinito zar ne?
Na zapadu to ljudi rade jednom i to stoji dugo godina... Kod nas se za racun horizontalne signalizacije izdvajaju velike pare a traje samo 2-3 mjeseca i svaki put isto...
KOJI TEBE TO NACIONALNI INTERESI KOCE??
@ sarajlijo S tobom se očito niko ne bi mogao dogovoriti..Čovječe zar vidiš da dosta stvari u državi ne štima, jesi li slijep??Uvijek jedni \"koče\" kad se pokrene neka incijativa ili kad treba izglasati neki zakon..pokrenu se da su \"nacionalni intresi\" ugroženi..ma da pusti tu priču, opstruira se napredak države..
@wolff A vala prijatelju, smijali smo se kako su u BL kante za smece placene po 200 KM, ali ih makar i ima dovoljno...na svakom cosku...a ja u Sarajevu nekad znam nositi zguzvani papir (omot) po pola sata dok ne vidim negdje kantu jer ih ima svako kilometar odprilike... :/
doduse kod nas se naselilo svakakve marve pa njima je draze na ulicu baciti smece nego preci par metara pa u kontenjer
svaka vam cast za ovo ciscenje grada a i onako je bio cist jer sam imao prilie se uvjeriti od sarajeva je cistiji jedno dvadeset puta a o rijekama da ne pricamo valjda je to kultura naroda
A STA DA SE DOGOVORIMO LJUDSKI?
Izgleda da ovu stranicu više posjećuju nacionalisti iz Banja Luke nego normalni ljudi, koji imaju pozitivna razmišljanja..Ja lično mislim da se o svemu možemo dogovoriti ljudski i da se može uraditi dosta za bolje sutra..Da sam na mjestu nacionalista (što ne bi volio) bilo bi me stid hodati ovom zemljom a pričati protiv nje...Ajde sad udarite DISLIKE :)
@ Milan Krsic Sve dok se govori \"Banja Luka seher Bosne i Hercegovine\" to podržavam...a ne seher RS-a..
Banja Luka ima najbolje P*cke u cjeloj Bosni LIKE da DISLIKE ne :))))