Vrhunski godišnji događaj
2

Authority Partners Architects’ Summit 2023: AI kao ključna stavka u transformaciji IT industrije

Authority Partners Architects’ Summit
Authority Partners Architects’ Summit
Authority Partners, globalna tehnološka kompanija koja pruža inovativna softverska rješenja i konsultantske usluge klijentima širom svijeta, danas je u Tehnološkom centru Sarajevo zvanično otvorila svoj godišnji Architects’ Summit 2023.

Authority Partners Architects Summit je vrhunski dvodnevni događaj koji već sedam godina demonstrira izvrsnost i globalno prisustvo Authority Partnersa.

Ovogodišnje izdanje će predstaviti 14 predavača koji su pripremili širok spektar tema iz oblasti arhitekture informacijskih sistema, sa fokusom na vještačku inteligenciju i njenu ulogu u transformaciji IT industrije. Ovaj događaj je pružio priliku informatičkim stručnjacima iz Authority Partnersa i klijentskih kompanija, da razmijene iskustva, ideje, i najbolje prakse u korištenju AI tehnologija u dizajnu i izgradnji poslovnih sistema.

Authority Partners Architects’ Summit
Authority Partners Architects’ Summit

Okupljanje konsultanata i konsultantica iz 30 zemalja, zajedno sa klijentima, iz godine u godinu svjedoči o posvećenosti kompanije u pružanju visoko kvalitetnih softverskih rješenja i konsultantskih usluga širom svijeta.

Tokom ceremonije otvaranje, Erol Karabeg, osnivač Authority Partnersa, istakao je važnost Architects’ Summita 2023 i naglasio da ovaj događaj predstavlja izvanrednu priliku za profesionalni rast i razvoj okupljeniih informatičara .

"Naš Architects Summit je jedinstvena platforma koja okuplja najbolje stručnjake iz industrije, kako bi razmijenili znanje i iskustva, te omogucili kreiranje inovativnih informacionih sistema. Ovaj događaj odražava našu posvećenost visokim standardima kvaliteta i neprekidnom usavršavanju. Ponosni smo što smo ova izuzetna manifestacija svake godine sve više raste i obrađuje sve kvalitetnije teme", naglasio je Erol.

Authority Partners je globalna tehnološka kompanija koja pruža inovativna softverska rješenja i konsultantske usluge klijentima širom svijeta. Sa sjedištem u Kaliforniji, te tehnološkim centrima u Sarajevu, Dominikanskoj Republici, i Istanbulu, od svog osnivanja 1998. godine do danas Authority Partners je izgradio reputaciju pouzdanog partnera za kompanije koje teže tehnološkom napretku i digitalnoj transformaciji.