Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najinteresantnije je kako narod BiH i hR i Srbije zive u mulju a i dalje se loze na nacionalizam i promjene granica?? Kako se ne loze na cinjenicu da im je penzija 200-300 eura, a plata mozda za 100 eura veca??? Ovo je fenomen za psihologe!
Bas to
Dok krene sezona neće ništa trebat....
Nudim Hrvatskoj 30 kilometara Neuma za 60 kilometara Prevlake do Sutorine
gdje cete u neum, pa za split lagano
ako zelite da od jedne plate kupite npr: sporet, frizider, masinu, tv, opremite dijete u skolu itd za gotovinu i naravno ostane vam veci dio plate poslije toga e to ce vam se ostvarit kad budete prestali glasat za nacionaliste. A to ce bit NIKAD..... jer u Bosni svi hoce da je njihov na vlasti i nek se nema sta jesti e onda grbacite i dalje...
ne ne pisen ekavicu jer mie lakse pisat al et kako ko voli et
Može se reći ako idete iz Ljubljane naše predrage dijaspore možete kroz Hrvatsku bez testa autoputem do Neuma, jer je to samo tranzitna zemlja.
Nek idu u p.m. vlade Hrvatske i BiH. Zbog njihovih sranja iz Kleka moram ići po spizu u 15 km udaljeni Opuzen, a ne u 5 km udaljeni Neum.
Ovo je ovako vec dugo i nije ova vijest.
Al' zato će iskat' od nas da uradimo PRC test.
A ako putujemo iz Neuma u Hrvatsku jel onda treba?
Mozes mislit bruke reci nekom da ides u Neum. Znate kako bi vam se ljudi smijali?
Radije u Neum nego u Hrvatsku gdje ti se smiju u lice, a iza leđa psuju sve po spisku 🙃
Vala i ne treba vise kroz HR, hvala ali ne hvala Onaj novi put preko Stoca je vecinom zavrsen. :)
Za tranzit kroz HR ne treba PCR. Za ulazak u HR sa bosanskim pasosem neophodna je rezervacija smjestaja i to vec uplacena...Sa EU pasosem, ko ulazi iz Bosne u HR neophodan je samo PCR test. Eto je li sada svima jasno?
fino fino , test 94 evra
@VisokiPredstavnik Ne. Ako trebaš u Hrvatsku na kraće od 12 sati samo trebaš reći da si u tranzitu. Ako trebaš na duže od 12 sati onda ti treba PCR test, ili od neki dan, brzi antigenski test ali jedan sa liste testova odobrenih u EU. Ako posjeduješ Hr putovnicu ili osobnu iskaznicu. A ako putuješ sa BiH pasošem, za boravak duži od 12 sati potreban ti je test + rezervacija smještaja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hahahaha pa nije nikad ni trebao,dobro jutro Kolumbo