Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozdrav sa biroa.
I od mene ✌️
Ja sam freelancer, ne moram i neću ništa.😎 ✌
Poslodavac Vam ovo ne moze traziti jer ne stoji u ugovori koji ste potpisali. Ukoliko vam i da otkaz jer niste vakcinisani i ne zelite se testirati, mozete ga tuziti. Ovakvi predmeti na sudu idu automatski po hitnom postupku i sud vas odmah vraca na posao dok traje postupak, Na sudu cete dobiti sigurno i cak naplatiti sve troskove. Poslodavac vas mora vratiti na posao. Pitajte ovo bilo kojeg advokata, potvrdit ce vam i procitati clanove u zakonu na koje se mozete pozvati.
Samo zajedno i znanjem mozemo pobijediti ovaj fasizam. Nemojte da Vas neko ubijedi da se morate vakcinisati, to su i dalje samo preporuke. Nemojte da Vas ubijede da ne mozete traziti pravdu na sudu i da ce se to razvlaciti te da samo gubite vrijeme. Nemojte da vas ubijede da je ovo normalno i da nije krsenje prava zagarantovanih ustavom.
Ne dajte da vam pocnu pricati kako je u drugim zemljama i drzavama i da od tuzbi nema nista. Vi ste u BiH u BiH vam se krse prava, za njemacku , ameriku i mozambik vas ne trebaju interesovati zakoni, vi tamo ne zivite. Poslije ovoga ce vam zabraniti da udjete u trgovinu i osnovne zivotne potrepstine da kupit ako nemate test. Edukujte se o pravima i ne oklijevajte traziti svoja prava na sudu. Ako ostanemo letargicni i poslusni.. ne pise nam se dobro.
na birou sam, nabijem poslodavca i drzavu
i Kliks - fašistički portal! Samo dragi Bog zna koju su lovu namlatili u zadnje dvije godine ...
necu nijedno, nabijem poslodavca i drzavu
sad ide ona klasicna vakserska prica " kod mene 3 jarana umrla od korone a svi bili sportisti", uvijek ide prica po istom obrascu
Buđetlije na aparatima i prikljućcima.
Od čega je umro ex fudbaler Sarajev Edin Šaranović? Na nekoliko dana prije smrti se vakcinisao a onda su počeli da mu trne i otkazuju noge i ruke. Naravno, za ljekare (tzv. Struku) nije umro od covida. I mnogi su umrli poslije vakcine, ali je Struka uvijek našla neki drugi uzrok smrti (zatajenje srca, tromb...).
Nije vakcinisan/na i testiran/na, vec vakcinisan/a i testiran/a. Ovo ne samo da nije za novinara, vec nema elementarno obrazovanje.
Definitivno niti jedno ni dr, svakako je sve ovo neustavno.. fujj bem li vam..
Kakve veze ima vakcina sa imunitetom. Jel vidi neko da je ovo podvala. Mnoge zemlje svw vakcinisali, i prodane duse ne zele pogledati istinu u oci, da vakcine nisu za covid nego samo da svijet jos lakse siri virus i sto vise umre i od srcanog
Kakav debilizam. Dabogda placenici u vladi umrli u najgorim mukama. Od vakcine nece, jer se takvi nisu ni vakcinisali. Vakcina je za naivne ovcice.
Bagra nas testira hoćemo li mirno prihvatiti jaram ili ćemo napraviti takve proteste da im nikada neće više pasti na pamet ovakav anticivilizacijski teror.
Dovest će svijet do revolta. Neka se samo poigravaju.
Kako može neko tražiti obaveznu vakcinaciju a nema buster vakcina? Drugu sam primio prije osam mjeseci u Srbiji. Šta sad dalje? Treba buster a nema ga.
Nije dobra anketa nedostaje: Već sam vakcinisan/a
Ovo što rade, radio je Hitler u Dojčland u wwII.
Prebolovao Covid prosle godine u Novembru, i jos jednom u Martu ove godine - mjerio anti tijela nedavno - i hvala Bogu imam i vise nego dovoljno anti tijela :) Obnovim lijepo IGG test i rahat.
Ja također, dva puta kao jača prehlada, a blaže od gripe. Ne mogu me natjerati da ubrizgam to sranje u sebe.
Ja drugi put nisam ni znao da imam.. Nikakvih apsolutno simptoma nisam imao. Onako otisao da izmjerim anti tijela drugi put, i gle li slucaja imam ih hrpu...
Borba otpor stoko otpor!!!!