Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i meni Emir ovaj gadan totalno
Kakvih ovdje ima bolesnika, cudo jedno.... Svaka cast ministru....
Emir Hadžihafizbegović - seljak ! Idi glumi filmove i ostavi politiku mladima.
Emir Hadžihafizbegović...papak ! Jednostavno smjesno. Cuj ministar...boze sacuvaj !
Scaka cast ! Cete i ustase, razgulite odavde, odavno ste provaljeni :)
Aferim momci samo naprijed! BiH4EVER!
Svaka cast momci. Samo naprijed. Hajmo Bosno !!!!
ovaj ante se stvarno ne sali pa on dijeli novac iz budzeta kao da je njegov...
Pa valja li vama iko u zivotu?? Dosao covjek iz Tuzle i pokazao nam kako se gura Sarajevski sport,odvojio finansije za 6 klubova i Sarajeva i to je prvi uradio odkad postoji ova komedija od zemlje i sad ovo i opet nam ne valja. Predizborna ili ne, oni te prostorije nisu dobili haman 20 godine a Emir se sjetio i dao im pa vi sad racunajte... ;)
Ja ministra u PM. Ha-hu...upravo tako
E ovo je vijest da se proslavi... prva dobra u mjesecima...
\"Ovo su skromna sredstva spram uspjeha koji vi godinama postižete, ali su od srca otkinuta u ovom teškom recesijskom vremenu“, objasnio je ministar Hadžihafizbegović\" hahaha ej moj ministre imate para za vase \"uspjehe\" castite se na sve strane ali je od srca otkinutu za ljude koji nemaju para da sebi kupe kafu na putu SRAMOTA momci svaka cas!!!!
Joj ovog hadzihafizgovneta,,,,kad ga vidim zeludac mi se okrene..ebo ga hlje.b!!!!!!!!!!!
ja ministra i govana
počela je predizborna kampanja. gledam juce izjavu sa aerodroma, ministar ima stav u najmanju ruku kao da im je donirao 100.000 maraka iz svog dzepa, a ne obezbjedio prostorije iz drzavne imovine-što mu i jeste obaveza.