Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
komentar
zidane je svakako najbolji igrac danasnjice. pravi virtuoz s loptom i moze biti ucitelj svima. a vi pametnjakovici ne pametujte puno bez veze, jer ima to ko da radi.
Ovaj nogomet tj. football je jako interesantna stvar!!! Svi su ovi bili velicine br. 1. u svoje vrijeme..manje vise..ali biti br. 1 u drustvu ovoliko dobrih loptaca je stvarno cool! Viva fudball!!
jebo te on u supak
DEL PIERO JE NAJBOLJIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
JA SAM BOLJI OD NJIH SVIJU
a jes kralj je sa loptom najbolje barata sa njom! henry je cudo al on zakaze kad treba al je cudo igrac samo se previse folira kad zabije ko je ko on! poslije zidana je ronaldinjo on je iduce god najbolji igrac a kaka uz njega!ZASLUZENO ZIDANE
LEV YASHIN _ruski golman; po mnogima najbolji koji je stajao između stativa!
LEV YASHIN _ruski golman; po mnogima najbolji koji je stajao između stativa!
i samo još nešto: jebeš ti ovaj izbor najboljeg fudbalera bez mog idola Safeta Sušića, pa ne mogu da vjerujem da je jedna UEFA napravi takav propust, sram ih bilo , a šta je tek sa HASETOM ....
Hvala, velika hvala na prvom mjestu. Ali da se ne lažemo onaj klinjo Ronaldinjo može uraditi sve što i ja. Samo brže. Tako da za nekoliko godina mene neće skoro niko spomenuti.
:]
bas da je bolji od jednog beckenbauera ili cruyfa, ne bi reko, osim toga gdje gerd miller?
najbolji igrac svijeta - za najbolji klub svijeta! :)
JEDAN JE HASE........................