Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mrzak mi je i nikako nije simpatican, ali svaka cast. Sto je rekao to je i uradio
Lik plati da te nokautira nesto slicno kao i Cecin mali.
Ne pratim borilačke sportove, čak imam averziju prema toj vrsti sporta. Međutim, ovaj frajer (za kog nikad čuo nisam) povali svog protivnika ko da ga grom udario, za razliku od onog UFC Irca Conor McGregora, kog su puni mediji a bije ga ko god nema pametnija posla.
Idi gledaj sah bolje ti je
Slozio ga ko metar drva
Mislio sam da je Paul sprdnja, hajd reko naletice na nekog da ga prebije, al ipak se pokazao kao dobar borac.
Kako mu se namjesta lik da ga udari. Sve lova roki
Pa bolan kako ćeš ovo namjestiti uspava ga čovjek! 😂😂😂
Zanimljivo da se stalno bori protiv boraca koji su uvijek bili žedni para... Zanimljivo.
Platiš meč u kojem se više grle nego što se udaraju... Gledao sam taj meč, Jake Paul je izgledao baš umorno, niko nije očekivao da će nokautirati crnca
Ovaj Jake Paul je bas dobar bokser. 💪💪💪
Pade ko turska lira 😂😂
Ako je dobar, nek se bavi profesionalnim boksom pod WBA, WBC, IBF standardima..ne ovako u nekim egzibicionim mecevima mlati youtubere, kosarkase, bivse mma borce.
Jak ko SDA ⚜️
Pljuju ga zavidni ljudi i oni koji ne mogu zamahnuti rukom pravilno. naravno da ima i showbiza... al to znaci da je sposoban da pravi pare za razliku onih koji su sposobni trazit od staraca 2 kere, jednu za kafe a drugu za tiket da se ima sta pratiti
Veljko Raznatovic iz amerike
Showbiz