Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LEGENDE BOKSA!!! BRACA KLITSCHKO
Pitanje glasi do kada će braci kliktoris dovoditi kurbane u ring
Da ne ponavljamo svi isto, slažem se sa svim komentarima !
nekad se ustajalo u 3 ujutru da se gledaju mečevi ovo je postalo booooooooooooooooooooring gdje su nestali tamnoputi snagatori, fakat?
ja neznam gdje mu nalaze ove izazivace,bolje bi boksovao redzovic.nigdje crnih boksera koji su dominantni, izgleda da hoce da kazu da je bijelac najbolji bokser svih vremena iako vidimo da ovaj klicko nije neka klasa boksera.
Iskreno ovo što se dešava posljednjih godina u boxu je postalo pravo dosadno. Ok dominacija braće Klićko ali ovi izazivači isto seke perse ni jedan nije opravdao ulogu izazivača aktuelnog šampiona. Samo neko prenemaganje, pa onda zagrljaji ma nigdje veze.