Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
realno, da joj nije crnogorac trener karinu bi dobila ikakve nagrade od drzave
Ovaj Crnogorac je ljigavi lešinar kakvog majka jednom rađa. Prvo se kitio perjem Amela Mekića, a onda ga šutnuo kad se ovaj povrijedio. Potom je, kao ciganin mešku vodio onu vrlo finu djevojku i odličnog sportaša Larisu Cerić. Međutim kako Larisa nema baš neke rezultate, a poput Mekića, skontala je da je ovaj iskorištava, nema nigdje više Larise. Čak ne čusmo ni koja je bila na SP u Rusiji. Ovaj Samardžić ispala u 2 krugu u Rusiji, no Brano je skontao, zajedno sa Šarićem da pred izbore uzmu još jedno 10 milja od Kantona, na konto ovog "epohalnog uspjeha" u pionirskoj kategoriji, a Šarić da se proba uvući Bakiru u guzicu kroz ovu "promociju". Bljak ljigavci.
Ova samardzic bi se mogla oprasit ;-)
Hajde i vrijeme je više da i oni nekoga nagrade!
Jojj i ovi iz KS su prave ublehe,profesori im strajkuju ,univerzitet zbog njihovog nerada i nepostenja u rasulu a oni djele nagrade..
Prije svega svaka cast Aleksandri... Ali potpuno si upravu... Umjesto da se bave ozbiljnim stvarima, oni dijele priznanja kao da im u KS sve funkcionise u najboljem mogucem redu... Tacno se vidi da rade na kampanji...
dobra a jos sportasica
I ja radim zadacu svaki dan I dobijam sve 2.... Mogu li I ja bar 5KM kao nagradu od KS?
hahah :-) Mozes naravno ali ti trener mora biti Branislav Crnogorac i mora biti na DOBRO VLADAJUCOJ poziciji u drzavi ;) ;) Onda ces imati sve sto pozelis :)))))
Dobar ovaj genitiv... ovo "Koga? Čega" = Samardžić...