Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji zilkos su ovi trkač. Utripovali se. Na slici 11. ciganka Bahtijari, po Becu ordinira pa dosla malo u rodni kraj, (cvikerasica)
Tuzla je zagađena i možete shrati i pričati šta god hoćete.
apsurdno je da smo Izetbegovićima dali središnju ulicu u Tuzli, a njihova stranka radi na uništenju ovog grada .. napravili su štete svake vrste više nego ijedan okupator u istoriji .. od puteva, industrije, iseljavanja, itd ..
@zbrojovka.... Neka, za 20 godina u BiH neće bit ni traga ni ulice s njihovim imenima ... Same će table poodpadat i u kontejnerima završit . . .!!!
Svaka cast, nek se nesto pozitivno desava, ne samo politika i crna hronika...
Motivisanje građana za bavljenjem sportom??? Pa prvo zrak u Tz je ispod svakog nivoa, prvo motivišite fabrike u TK da ne zagađuju okolinu pa onda ovo. Ne bi me čudilo da ovaj prvak ne fasuje rak pluća.
istrese ti se bakir u usta, a ti zadovoljno mljackaš