Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebiga.
NIje tacno ...nego... su je par puta nazvali iz Saveza i bila je nedostupna, poslali joj poruku preko Viber-a ali ona nije izstalirala zadnju verziju istog... pa je nije primila...a tetka joj nije prenjela poruku da su zvali na fiksni telefon :)
"ma poslije ćemo", reče sekretarica.
Nažalost, ovaj put su u pravu oni koji tvrde da bi bolje prošla da se zove Munira. Slično je i sa Andreom Petković, rođenom Tuzlankom, ali 'biga, nije "naša" Draži su nam Riberi, Nasri i ostali "mehneti šolovi" i koji imaju veze sa BiH k'o Ronaldo sa Kartaginom.
Pa mozda su ti poslali poziv na adresu u Sarajevu jer nisu znali da "sjedis" u Stutgartu...
Ma i ja kontam da je do nje, sta ce ona u Stutgartu pored ove nase Utopije. Za svaku osudu je sto je izabrala izgraditi zivot negdje drugo, a ne patiti se ovdje. Anam ona!
jah zaboravih napisati start of sarkazam...
Đe će vlahinju zvati... Da je umotana šeherzada u pitanju, davno bi dobila poziv!
Vala bas,fuj vlahinje
E moja Vesna,kad Pape fulne avion,nije čudo za ove iz šahovskog saveza.
To je jos jedan dokaz snage "FILDŽAN DRŽAVE"