Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolje da se nisu slikali sa zastavama ako ne znaju kako da je okrenu. I to 2x fulili
cestitam na osvojenim medaljama abd da ih u buducnosti bude jos vise :)
Ni jedni ni drugi zastavu nisu okrenuli kako treba. Zvijezde idu ISPOD trokuta, a trokut prati oblik države Bosne i Hercegovine. Ako se zastava postavlja uspravno, nije bitno postavljanje trokuta, samo je važno da zvijezde budu ISPOD njega. Zar je to toliko teško zapamtiti?!
Ispravno su okrenuli ovi lijevo, jer svaka zastava ima dvije strane tako da nije bitno koja strane je okrenuta prema kome. Bitno je samo da su zvjezdice ispod, tj da nije okrenuta naopako (kao što su je okrenuli ovi desno).
Jebo staru na pocetku sam i mislio da raja il nezna il nevidi kako zastavu okrecu...al sad sve vise vjerujem da to namjerno rade....pa nemoguce je da su tolko glupi da skontat nemogu vise...
ova ekipa okrenula jednu zastavu vako, a drugu onako... znaju da che bar jedna potrefit da valja.... lol
prava drama sa ovim zastavama
Krenulo nas, masala.
prodavati zastave sa uputstvom ili traziti od EU da odbri BIH ovu zastavu u svakom polozaju i smjeru
kriza, ovo sa okretanjem zastave.