Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo ih naguzi Morijentes, jos da Makelele i Geremi uzmu ligu prvaka sa Chealsee-jem. To bi bio vrhunac....
Forza Osasunaaaaa :)))
Jeste bili ste najbolji (mora se priznati) ali ste imali najprljaviju igru (sto se sada popravilo).
Valencia samo naprijed sta ce madridski kurtoni.
Sto mene ba mrzis, ja i Huanito i dedo santiljana smo ti bili best!
Od vremena Butrahenja, uvjek sam mrzio Real, i uvjek cu ga mrziti.
Zalibo me racku, ja i Ronaldo odosmo guziti veceras a vi diskutujte misevi maliiiii!!!
e, pakistanac, kako ti znas boga ti kad je ko za koga poceo navijati? svoju ljubomoru & negativu zadrzi za sebe, siso jedna!
joj jes mi drago bas zbog ovih "navijaca REALA" koji su za real poceli navijat odkad je poceo dovodit zvijezde za pet godina ako bude inter ili neki drugi klub dovodio zvijezde ko real oni ce navijat za inter
neka neka, picke nafurane!! :))
pitaj ti haveru hoce li tebi ta sestra sto se kunes sa njom malo beckhamove kite ili mozda ipak hoce savoilu ili ronaldhina.
Ma hoce ba da otjeraju ovu karu Mushanovu od trenera, pa sta vam je ba kriticari najveci?! CCCCC! Real ba mame mi moze one poslanike i poasije da razvali, vjerujte mi na rijec. Pitaj te maajku bil ga ona malo uzela usta, od Bekama naravno. ma jaki su u svakom pogledu, sestre mi po svijeta se sisalo na celavo radi Ronalda, Zidan Bog za loptu, Karlos, Raul, Figo.... PA MOLIM VAS?!
imaju oni pare imaju i sponzore. mislite li vi da ce sponzori da trpe poraze. lova se pita, doci ce i druge zvijezdice i zamijenice ove fudbalercice.
biće stvarno smiješan derbi između reala i deportiva. pa tu će bit najmanje fudbala a najviše erotike valerooooooooooooooooon tristaaaaaaaaaaaan luuuuuuuuuukeeeeeeeeeeee panriaaaaaaaaaaniiiiiiiiiiiii ne znaš odakle če da sijeva hahahahaha
biće stvarno smiješan derbi između reala i deportiva. pa tu će bit najmanje fudbala a najviše erotike valerooooooooooooooooon tristaaaaaaaaaaaan luuuuuuuuuukeeeeeeeeeeee panriaaaaaaaaaaniiiiiiiiiiiii ne znaš odakle če da sijeva hahahahaha