Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kakva vjesina,bolan bolan,jesil ti igrao nekad poker? il gledao uzivo kad neko igra? to ti je cista kocka,jer tu nema znanje to ti je jednostavno sreca!!! Pretezno svagdje na rucnim KK ili AA ili pak AK puca svaki ALL in , i jesil vidio da svaki to radi? neki imaju srecu da odnesu,a nekima se i ne posreci!
Poker nije kocka, poker je vještina, samo što klocevi poput tebe nisu ni u stanju dobiti.
iz iskustva, bolje vam se drogirat nego kockat sve sam izgubio zbog kocke al bas SVE pa vi kako hocete
Strasna igra, u biti uzbudjenje za cijelu obitelj. Svjedok sam nekoliko primjera gdje alfa muzjak prokocka sav obiteljski novac, nerjetko i kucu i onda priusti to isto uzbudjenje supruzi djeci kad se baci sa Melbourne West Gate Bridg-a (most visok 50 metara).
ljudi, okanite se kocke. kocka je prokleta
kupujmo domace cipove
dabogda izgorio mamu im slovensku 10god.plate ne miču a pare iznesoše.............