Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi ovi "navijači" huligani svugdje u svijetu, su većinom kriminalci koji traže dokazivanje snage tuču itd.. nema to veze sa fudbalom, i oni u slučaju rata prvi lete da počinu neki zločin.
Navijači i huligani nisu isto. Zbog huligana normalni navijači ne idu na utakmice. Isto tako košarkaška i fudbalska publika su dva svijeta različita.
Ovi su se vec usrali ba,a i siguran sam da ce Grobari napraviti atmosferu do maximuma,i ispostovati klub do kraja kako i treba,ipak izbaciti Reala je veliki uspjeh!
Partizan je zaista jedna jaka i kvalitetna ekipa. To je odličje na daleko poznate srpske košarke. Malo se prva petorka više sunčala i dobila tamniju boju nego obično.
Nasi mediji su khurac od ovce naspram srpske I hrvatske politicke masine. Zasto se u ovim clanku opet ne spomenu chetnicke prijetnje Musi???
Bagra
"Navijaci" iq prosjek u rangu sobne temperature
Naprijed Real, zgazite chetnike
Seljacine i testosteron. Nikad mi nece biti jasno cemu ovolika euforija. Apsolutno nikakve koristi za njih bilo da pobijede ili izgube. Vjerojatno samo pripadnost grupi.
Ovi su se vec usrali ba,a i siguran sam da ce Grobari napraviti atmosferu do maximuma,i ispostovati klub do kraja kako i treba,ipak izbaciti Reala je veliki uspjeh!
100% Real pobjeđuje ...
Neće Grobari, ali hoće Delije... 🤣🤣🤣